2777
2789

دختری که خودش سکه و طلا و ماشین داره و شاغله و وضع مالی خونواده اش هم خوبه. به نظرتون برای مهریه خونه بخواد توقع زیادیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خود دختر بالا هست توقعش هم بالا باشه خوبه

دختری که خیلی پایینه چنین توقعی داشته باشه غلطه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اخه کی میاد خونشو بنام دختر مردم کنه!طرف چندین سال جون میکنه خونه میخره 

فکر نکنم قبول کنن حالا بعدا تو زندگی بحثش فرق داره ک بزنه بنامت اما اول راه بدون شناخت بعید میدونم

من برای پسرم جایی برم اینجور بگن قبول نمیکنم میرم جای دیگه

چون خود دختر بالا هست توقعش هم بالا باشه خوبهدختری که خیلی پایینه چنین توقعی داشته باشه غلطه

دختری که پایینه هم میتونه چیزای بهتری بخواد دلیل نمیشه که چون پایینه همیشه پایینم بمونه.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

با توجه به یه سری از خانوما که با یه دعوا کوچیک مهریه میزارن اجرا حق میدم به پسر که قبول نکنه ریسکش خیلی بالاس 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!