2777
2789

سلام من دیروز رفتم برای جهازم قالی خریدم یه عدد قالی ۱۲متری.۱۲۰۰شانه  برای شاه‌نشین خریدم که به قول خودشون قالی گیاهی یا سلولزی یا حریر هست که خیلی گرون پام درآمد و دربارش تو نت خوندم نوشته مراقبت سختی داره و شستشوی باید بادقت باشه تا کیفیتش ازبین نره

و ۳ تا قالی دیگه هم خریدم ۱۲۰۰شانه خریدم 

الان فکر میکنم قالی ها خیلی نازک بودن دو دل شدم میگم نکنه حالت موکت باشن فقط ظهر داشته باشند و نرم نباشن بعدا پشیمون بشم😭😭 

هیچکس قالی حریر یا سلولزی داشته راضی هستین واقعا ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی هستید یا نه؟!

بد نیست 

یه مزایایی داره یه سری ایراد هم داره مثلا وقتی مهمون میاد میشینه روش جمع میشه یا یه بار پایه مبل روش بود شوهرم مبل کشیده بود زیر پایه مبل قسمت چوبش یکم تیز بوده قالی حالت خراش افتاده روش 

وای در کل دوباره بخوام قالی بخرم معمولی می‌خرم 

مزیتشم زیبایی و ظرافتشه 

بد نیست یه مزایایی داره یه سری ایراد هم داره مثلا وقتی مهمون میاد میشینه روش جمع میشه یا یه بار پایه ...

منم از همین ها میترسم همیش میگم این همه هزینه کردم حداقل برام ۱۰سال بره

خیلی میترسم حقیقت ۴ تا قالی شد ۱۰۷تومن اونم با کلی تخفیف میترسم بعدا پشیمون بشم

چند متری هستن

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪