2777
2789
عنوان

فرار از خانه

777 بازدید | 53 پست

اگه کسی بالای ۲۳ سال باشه مجرد باشه 

و بخواد از خونه بزنه بیرون مستقل بشه 

ولی خونوادش نخوان

بدون اطلاعشون  بزنه بیرون 

خونوادش میتونن شکایت کنن 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

نه شکایت ک‌ نمیکنن..اما بدبختیت در کیمنه..باید 2میلیارد داشته باشی واسه مستقل شدن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار داری؟ پس انداز داری؟ خونه اجاره کردی؟

همینجوری میخوای بزنی بیرون؟

بعضی خونه ها مثل جهنم میمونه ولی مطمئن باش اگه فقط قصدت فرار کردن با پسره بهت میگم نرو.

بدبخت میکنی خودتو

نه شکایت ک‌ نمیکنن..اما بدبختیت در کیمنه..باید 2میلیارد داشته باشی واسه مستقل شدن

من نیستم رفیقم 

با باباش به مشکل خورده 

شاغله 

گفت میخواد بره پیش یه دوستی شمال 

بعد من گفتم می‌گیرند تورو میگه ن من بالاس سنم نمیتونن 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

خیلی سخته مگه به این راحتیه شب کجا می خواد بخوابه

خونه رفیقش

کار داری؟ پس انداز داری؟ خونه اجاره کردی؟همینجوری میخوای بزنی بیرون؟بعضی خونه ها مثل جهنم میمونه ولی ...

منکه شوهر دارم دوستمه 

اره ولی با ۵۰ میل پس انداز میخواد بره

اون شهری که میخواد بره آشنا داره 

ولی خوب من نتونستم منصرف کنمش

اصولاً شکایت نداره. ولی هزینه رو چه می‌کنه. در ضمن بخصوص اگه شهر کوچک هستی اصلأ وجهه خوبی نداره و رو ...

یعنی پلیس نمیگیره دختره رو

این دیگه بدتر. از کجا می‌دونی بلایی سرت نمیاد

چه بلایی همین الان زنه 

من گفتم بهش گوش نمیده 

فکر نکنم چون سن قانونی رو رد کرده 

ولی واقعا خوب فکر کن تو این جامعه بزنی بیرون که چی بشه بیرون پر از گرگه بخدا گیر ادمای سو استفاده گر و متجاوز و هیز میفتی حداقل الان ارامشم نداشته باشی امنیت داری بعدشم تو جامعه ما دختر مستقل جا افتاده نیست هزار تا حرف پشت سرت درمیاد آخرشم کسی درد و رنجاتو نمیبینه که بخاطرشون تصمیم به اینکار گرفتی میگن اره دور از جون شما فلان کاره هست..همه مشکل دارن خیلی مشکلای بزرگ..بیخیال شو بنظرم

فکر میکنی چرا آدم روح و روانشو اذیت میکنه ولی خونه ی مامان باباش میمونه؟ چون خونه داره.جایی که برگرده بهش حتی جهنمم باشه.

میخوای بزنی بیرون اول برو سرکار پول جمع کن، یا برو شهر دیکه درس بخون ولی فرار رو قبول نمیکنم.