2777
2789

دندونام اگ روهم بخوره ک شهید میشم اصلا🥲🤣

داخل دهنمم ورم کرده انگار بخاطر وجود براکتا واکنش نشون داده خیلی لبامو بررگتر تشون میده اصلا یه اوضاعیه..

کی این ورم داخل دهن و لثم میخوابه؟🥺

غذاهم چیزایی نرم و ابکی و اینا خوردم کلا الانم برا صبحانه شیک بیسکوییتی درست کردم ک راحت بره پایین نیاز به جوییدن نباشه😂💔

اونایی ک ارتودنسی داشتین روزای اول چیا میخوردین

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد شد؟چندسال باید استفاده کنی نه؟

هزینه اش ک بالاعه 

فک کنم ۶۰ ت درومد واسم.. ۲۵ ت اول گرفتن بقیه اش قسط بندی هرماه ک بری چکاپ 

بستگی به درمان و مشکل هر شخص داره ..من یه سال و نیم حداقل باید باشه

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
من همش سوپ و چیزای نرم میخوردمنگران نباش دردش بعد از سه چهار روز درست میشه

واقعا؟یعنی دو سه روز دیگه اوکی میشه؟🥲🥲خیلی بدههه 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

مضخرف تربن چیز من نزدیک دوسال ارتودنسی کردمدجدای از دردش و ماهانه رفتن به دندانپزشکی و معاینه دندونا الان بعد چند سال باعث شده دندونام حساس بشن و خیلی زود خراب میشن از مواد غذایی و کمبود کلسیم هم نیست که بگید از اونه نه اتفاقا من شیرینی جات و این نمیخورم ولی بعد اون دندونام داغون شدن

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
آره منم اولش خیلییی استرس داشتم سر این دردهولی چند روز بعد درست شد کاملا

خداروشکر پس منم تحمل میکنم ایشالا فردا پس فردا اوکی شه...

میگم عشقم بعدش راحت دیگه غذا میخوردی؟ پیتزام گاز میزدی یا تکه تکه میخوردی؟

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
خداروشکر پس منم تحمل میکنم ایشالا فردا پس فردا اوکی شه...میگم عشقم بعدش راحت دیگه غذا میخوردی؟ پیتزا ...

ان شاالله

نه من همه چی میخوردم😂

گاز می زدم راحت

کلا یه مدت که گذشت مثل زمان قبل از ارتودنسیم بودم:))

ان شااللهنه من همه چی میخوردم😂گاز می زدم راحتکلا یه مدت که گذشت مثل زمان قبل از ارتودنسیم بودم:))

خدا از دهنت بشنوه منم بتونم راحت بخورم 🥺😂💔

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
خدا از دهنت بشنوه منم بتونم راحت بخورم 🥺😂💔

میتونی بابا😂🦦

من روزای اول فکر می کردم نمی تونم دیگه چیزی بخورم و گریه میکردماااا😂😂

چون دو سه روز اول تقریبا هیچی نخوردم اثرات گشنگی بود🤭

میتونی بابا😂🦦من روزای اول فکر می کردم نمی تونم دیگه چیزی بخورم و گریه میکردماااا😂😂چون دو سه روز ...

من الویه و دنت و شیر موز و شیک و برنج کته فعلا سرپام نگه داشته😂😂امروز مامانم مبخواد سوپ بزاره واسم ..

انقددد دلم پفیلا کشیده😭ولی الان نمیتونم بخورم

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪