2777
2789

سلام قربونت برم دورتبگردم خوبی؟ ببخش از دیروز حالم خیلی خوب نیست آنلاین نشده بودم، بله دیروز رفتم کلاً روندش عجیب پیش رفت، غربالگری‌ و انجام نداد گفت باید بری‌ جای دیگه که دارم دنبال‌ دکتر میگردم، ولی سونو کرد همه‌ چی خوب بود، آزمایش خون سلفری‌ رو هم دادم، جوابش ۱۰ روز دیگه‌ میاد، فعلاً‌ باید منتظر باشم،‌خیلی واسم دعاکن مهربونم 🥰🥰😘😘😍😍🩷🩷

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام قربونت برم دورتبگردم خوبی؟ ببخش از دیروز حالم خیلی خوب نیست آنلاین نشده بودم، بله دیروز رفتم کل ...

چرا حالت خوب نبود قشنگم☹؟؟؟

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حالت خوب نبود قشنگم☹؟؟؟

از دیروز حالت تهوع و گلاب ب روت استفراغ هیچی نمیتونم بخورم دیشب فقط یه بستنی خوردم ، سردرد و.... کلا خوابم همش

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
از دیروز حالت تهوع و گلاب ب روت استفراغ هیچی نمیتونم بخورم دیشب فقط یه بستنی خوردم ، سردرد و.... کلا ...

مسموم نشدی گلم؟؟؟

مسموم نشدی گلم؟؟؟

نمیدونم‌ فردا میرم دکتر،چیز خاصی نخوردم اخه

غذاهای خونه بوده همش

از دیروز حالت تهوع و گلاب ب روت استفراغ هیچی نمیتونم بخورم دیشب فقط یه بستنی خوردم ، سردرد و.... کلا ...

ببخشید میدونم بی ربط میپرسم ولی نگران شدم 

چی شده؟؟

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
نمیدونم‌ فردا میرم دکتر،چیز خاصی نخوردم اخهغذاهای خونه بوده همش

البته که عادیه گلم

منم هر روز وضعییتم همین بود از نیمه ماه سه تا آخر

انشالله به سلامتی بارداری رو سپری کنین❤❤

ممنونم مرسی مهربون🙏

ببخشید میدونم بی ربط میپرسم ولی نگران شدم چی شده؟؟

فداتشم باردارم برعکس همه هفته ۱۱ حال بد و تهوع و.... دارم

البته که عادیه گلممنم هر روز وضعییتم همین بود از نیمه ماه سه تا آخر

اخه همه این هفته ها بهتر میشن من بدتر شدم‌

اخه همه این هفته ها بهتر میشن من بدتر شدم‌

خوب هر کس واکنش های هرمونی بدنش فرق داره

احتمالا شما از اونایی که زیادی جدی گرفتی🤕مثل من

عزیزید🥰🥰

🌺🌺