2777
2789

واقعا یعنی هییچ راهی نیست بتونم اکسمو برگردونم؟کمکم کنید واقعا لطفا...

با حرفای اینکه فراموشش کن و لیاقت نداره و...اینا زیاد شنیدم آروم نمیگیرم

اگه میتونستم که تو این یک سال خوب شده بودم..

چیکار کنم برگرده

یه روان شناس میگفت اولین راهه رها شدن اینه که دیگه هیچ امیدی به برگشتنش نداشته باشی.چرا میخوای برگرد ...

چون وقتی بود حالم خوب بود

هنوز حسادت میکنم وقتی یکی دیگه اونو بخواد..

بی دلیل دوستش دارم

دلم خاطرات گذشته رو میخواد

هر اتفاق بدی بهم میوفته اول غم اون یادم میاد

کافیه ببینمش،دوباره دیوونه میشم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو الان باید تو عرصه های مختلف بدرخشی جوونی . انرژی داری . فکر داری . بعد همه دغدغت پسریه ک ولت کرده ...

بخدا من راهمو دارم میرم,نسبت به گذشته خیلی پیشرفت و تغییر داشتم.ولی کمبودش حس میشه

باشگا و کار و کلاس و اینا فقط در حد چندساعت منو از دغدغم دور میکنن...

چون وقتی بود حالم خوب بودهنوز حسادت میکنم وقتی یکی دیگه اونو بخواد..بی دلیل دوستش دارمدلم خاطرات گذش ...

توام ارزشمندی به اندازه ی اون

تو این مدت برای حالت چیکار کردی؟

تراپی رفتی؟ اگه میتونی برو حتما

هدفای جدید نوشتی برای خودت؟ خودتو مشغول کن

چرا بهش بر نمیگردی اگه واقعا دوسش داری

بهش گفتی تا حالا

چون نشستی پشت دیوار را میکوبی تا باز بشه و اونطرف دیوار را ببینی در صورتی که درهای باز چند قدمی تو هستند کافیه 

مسیرت را عوض کنی 

خودتو با سوگ عادت دادی و بخش زیادی از زندگیت کردی 

از اون آدم از چند رفتار دروغینش که طوطی وار به همه می‌گفته بت ساختی در صورتی که در واقعیت اون شخصیت 

هیچ یک از معیارهای مناسب یک رابطه مفید برای شما را نداشته 

شما  کتاب عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست را با بخون عالیه

وقتت را پرکن 

دنبال یک هنر و مهارت جدید باش 

هرچه کمتر تنها باشی بهتر کنار میای 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
توام ارزشمندی به اندازه ی اونتو این مدت برای حالت چیکار کردی؟تراپی رفتی؟ اگه میتونی برو حتماهدفای جد ...

همه این کارا رو کردم

یه مدت خوبه 

دوباره یهو نمیتونم

نمیتونم خودمو گول بزنم که

هرچقدر هم بخوام خودمو درگیر کنم با کارای متفاوت نمیشه

اگه بخوام بهش بگم اونوقت غرورم چی...

گهگاهی باهاش صحبت دارم

مثلا آذر تولدمو تبریک گفت پیام داد

قبل ترش هم سر یه موضوعی یه صحبت کوتاهی داشتیم

ولی منو به چشم پارتنرش نمیبینه

دیگه من یه دوست عادی هستم براش قطعا...

هیچ حسی نسبت به من نداره 

داغونم بخدا

چون نشستی پشت دیوار را میکوبی تا باز بشه و اونطرف دیوار را ببینی در صورتی که درهای باز چند قدمی تو ه ...

همه این کارا رو انجام دادم

و انجام میدم

انواع کلاسا و باشگا و کار و...

حتی میدونم آدم مناسبی نیست

ولی یه زمانی این آدم همه چیز من بود و هست...

من این آدم نامناسبو میخوام و نمیدونم چیکار کنم واقعا