2777
2789
عنوان

برای مهمونی چیکار کنم

190 بازدید | 11 پست

سلام

اگه بعد از شام مهمونی داشته باشید که خیلی دلتون بخواد همه چیز کامل و عالی باشه با چی پذیرایی میکنید؟

شیرینی خودشون میارن،خودم هم بخرم؟

آجیل توی آجیل خوری وسط میز میذارم،به نظرتون کاسه سر میز بزارم یا توی همون بشقاب میریزن؟

هوا سرده نوشیدنی چی درست کنم؟

میوه  کیک تونستی درست کن تخمه مشغول میشن حسابی شیرینی که میارن بنظرم  پیاله نذار یکم آجیل بچین واحب نیست آجیل 

من چایی فقط بهم میچسبه همسرم کلن وصله به قهوه ساز ولی چایی نوشیدنی محبوب ایرانیاس

میوه کیک تونستی درست کن تخمه مشغول میشن حسابی شیرینی که میارن بنظرم پیاله نذار یکم آجیل بچین واحب ...

کیک تا حالا درست نکردم میترسم خراب بشه

باشه کاسه نمی‌زارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر چایی خورن چای خوبه ،اگر شیرینی پزی بلدی شیرینی یا کیک درست کن ،میوه هم بچین تو یه ظرف خوشگل و شک ...

اخه اخیرا هرجا مهمونی رفتم کاسه برای آجیل نداشتن،فقط توی کاسه بزرگ وسط میز بوده و با قاشق آجیل خوری ریختنی توی پیش دستی هامون

خودت هم شیرینی درست کن یا بخر یا بجاش دسر درست کن ک بعد غذا سرو شه

یا مثلا تیرامیسو یا چیز کیک 

برای اجیل هم کاسه جدا بزار ، اینکه توی بشقاب کنار میوه گذاشته بشه حرکت زیبایی نیست 

اصلن آجیل و بردار مگه واحبه تواین گرونی تخمه بادوم بخر بذار براشون😂بعدن حرص بخوری دوکیلو‌اجیل تموم ...

برای شام نمیان

خیلی باهاشون تعارف دارم و بار اول میان،اصلا صمیمی نیستم و میخوام کامل باشه همه چیز