2777
2789

علائم بارداری و پریود یک شکله

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم بارداری و پریود یک شکله

اخه خیلی مثلشه مثلامن میخوام پریودشم گلاب ب روت اسهال میشم وجوش میزنم تنهاچیزی که این ماه فرق داشت ازدوروز قبل سرگیجه شدید شبا دارم واینکه جوشای صورتم دوبرابرماهای قبل همین

اخه خیلی مثلشه مثلامن میخوام پریودشم گلاب ب روت اسهال میشم وجوش میزنم تنهاچیزی که این ماه فرق داشت ا ...

نا امید نباش

روز اول ماه رمضان بود خانوادمو دعوت کردم خونمون روزه هم بودم افطار که تموم سد بلد که شدم دلم شدددیدددد تیر کشید و سرم گیج رفت گفتم حتما چون نزدیک پریودمه و گشنم بود اخر شب خواستم دارچین دم کنم زود پریود شم خیلی درد داشتم شوهرم گفت حالا نخور اول بی بی بزن انقدر درد داشتم که گفتم بابا من فردا پریودم. خودش رفت خرید زدم و باردار بودم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
نا امید نباشروز اول ماه رمضان بود خانوادمو دعوت کردم خونمون روزه هم بودم افطار که تموم سد بلد که شدم ...

😭😭😭چه خوب بودحست دعاکن برام من ماهای دیگه تیرکشیدن زیادداشتم امااین ماه کمترولی کمرم خیلی سنگین شده وتنگی نفس وسرگیجه ولی این جوش هایی ک زدمو اون بیرون روی خرابش کرد

😭😭😭چه خوب بودحست دعاکن برام من ماهای دیگه تیرکشیدن زیادداشتم امااین ماه کمترولی کمرم خیلی سنگین ش ...

یه چی بگم. من۷ماه اقدام کردم باردار نشدم چون۲۴ساعته به فکر باردارشدن بودم و خمین استرس باعث میشد باردار نشم بعدش رفتیم مسافرت و فکرم یکم ازاد شد و کمتر فکر کردم و مشغول چیزای دیگه بودم همون ماه باردار شدم

یه چی بگم. من۷ماه اقدام کردم باردار نشدم چون۲۴ساعته به فکر باردارشدن بودم و خمین استرس باعث میشد بار ...

اصلانمیشه فکرنکنم وقتی دارو مصرف میکنم دقیقاتقویم تودستمه الان دوسال وسه ماه شد😔یه سقط داشتم پارسال

اصلانمیشه فکرنکنم وقتی دارو مصرف میکنم دقیقاتقویم تودستمه الان دوسال وسه ماه شد😔یه سقط داشتم پارسال

دورت بگردم من. الهی که زود زود مامان بشی قربونت بشم

عزیزم خواستی درخواست بده لینک گروه باداری و اقدامی هارو بدم ی دورهمی دوستانه س هرسوالی داشته باشی باردارا یا اقدامیا جواب میدن 

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 

[QUOTE=371389815]سلام خکبی عشقم ممنون میشم بفرستی واقعانیازدارم[/QUOTE

سلام گلم درخواست بده تو خصوصی بفرستم اینجا لینک ارسال نمیشه

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم