2777
2789
دقیقا منم همینم!یه پولی دستم باشه از بعدظهر میرم طلافروشیا رو میگردم،یه گرمی،۷۰۰ سوتی، اینطوریا نشون ...

آره منم شده که پولم کم بوده طلافروش اهمیت نداده ورفته سراغ مشتریایی که گرمهای بالا بالا میخواستن ومنم ☹️البته که اونا براشون پرسودترن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای آره دقیقا این منم 🤣🤣🤣🤣تازه یه ده دقیقه هم پشت در میمونم مشتری هاش کم بشن من یه بار سکه وان ی ...

فک کنم همه طلافروشا همینقدر رکن😐😂

به منم دقیقا همینو گفتن

میگن چون ظریفه،کارمزدشون هم بالاست

من طلاهامو همشو فروختم برای ماشین و خرجای الکی

الان ک عاقل شدم و بفکر پس انداز،طلا سر ب فلک کشید

فعلا ۷,۸ گرم بیشتر جمع نکردم

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
قربانت عزیزمآره خدای خودمون هم بزرگههمینکه میتونیم یه پولی پس انداز کنیم و دستمون جلوی کسی دراز نیست ...

دقیقا منم با عیار اکی نبودم خیلی هم اشتباه خرید و فروش میکردم.ضرر میکردم.پارسیان بهتره واسه من.با طلاسی و وال گلد و میلی هم کار کردم و دیجی کالا ولی میلی و بیشتر دوست داشتم

فک کنم همه طلافروشا همینقدر رکن😐😂به منم دقیقا همینو گفتنمیگن چون ظریفه،کارمزدشون هم بالاستمن طلاها ...

منم مثل شما همون و گرم به گرمی ک خریدمم امسال دادم برای رهن خونه نگم که چقدر ناامید و خسته شدم از مستاجری 🥲

دقیقا منم با عیار اکی نبودم خیلی هم اشتباه خرید و فروش میکردم.ضرر میکردم.پارسیان بهتره واسه من.با طل ...

همش شانسه بخدا

یعنی من عیار میخریدم،یه هفته همش قرمز بود

اعصابم خورد میشد

پارسیانم دوستمون راست میگه فروشش خیلی دردسره

تقلبیش زیاد شده،طلافروشا هم خیلی کم برمیدارن

طلاهای دیجـی کالا هم انقدر اجرت و مالیاتشون بالاست،حتی نمیصرفه قسطی بخریم

این میلی و طلاسی و..هم چند بار هشدار دادن استفاده نکنین

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
خانمای محترم من زیاد تو فاز پس انداز نیستمبخاطر همین حرفا که ملک تو رکود هستجدیدا ی فکری ب سرم زده ط ...

سلام عزیزم منم تازه خونمو عوض کردم 

تجربمو بهت میگم شاید بدردت بخوره اول اینکه اگ میخوای وام برداری اول اول بشسن حساب کتاب خرج خونه رو کامل دربیار جنسها خیلی خیلی گرون شدن ،، من ۴ ماه پیش وام برداشتم برا خرید خونه ،، الان خرج خونه بزور میرسونم از بس همه چی گرونه ،، خیلی سخت میگذره بهمون تا یکسال فکر نمیکردم اوضاع اینقدر بدجور بشه

دوم اینکه اگ خونه مرتب پیدا کردی بخر ،، زیاد خرج نداشته باشه الان هم دستمزدها خیلی رفته بالا هم مصالح خیلی گرونتر شدن 

در مورد محله هم ی جایی بگیر ک خودت توش راحت باشی  ،، این از همه مهمتره ، اگرم میدی اجاره بازم یجایی بخر ک فروشش بعداراحت باشه 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

منم مثل شما همون و گرم به گرمی ک خریدمم امسال دادم برای رهن خونه نگم که چقدر ناامید و خسته شدم از مس ...

عزیزمممم

ان شالله خیلی زود،از جایی ک فکرشو نمیکنی شرایط صاحب خونه شدنت فراهم بشه

من خودم خون دل خوردم تا تونستیم یه سرپناه واسه خودمون بخریم

چند تا وام گرفتیم،ماشینمونو فروختیم،پول بازنشستگی همسرمو دادیم

دیگه باید کامل بری زیر بار قسط ولی ب خدا میارزه

ای وای حالا که دوزار دو زار جمع کردیم از سرناچاری چون کم بوده مبلغ دادیم پارسیان نمیخرن 😢

من هفته پیش ۲۰ گرم پارسیان جمع کرده بودم با النگو عوض کردم خیلی راحت برا تعویض کرد 

در حسرت دیدار حرم امام حسین  
من هفته پیش ۲۰ گرم پارسیان جمع کرده بودم با النگو عوض کردم خیلی راحت برا تعویض کرد

آفرییئن ۲۰ گرم پارسیان خیلی زیاده

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .