2777
2789
عنوان

از رشتم متنفرم

133 بازدید | 10 پست

از رشته ای که میخونم متنفرم نمیدونم چیکارکنم همش به انصراف فکر میکنم میترسم همش سرکلاس نشستم خودمو لعنت میکنم که چرا این رشته اومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل تنفرت چیه؟ سال چندمی؟ دانشگاه دولتی میخونی یا ازاد؟ به چی علاقه داری؟

دولتی به دندون علاقه دارم ترم چهارم

کلا اساتیدش عقده این بعد نژاد پرستن یعنی هرکس که ازقوم خودش باشه به زبونش حرف بزنه از لب مرز بودن پاسش میکنن

چون از اولم اینو نمیخواستم نه ازشهرش نه از دانشگاشو رشتش خوشم میاد الان میخوام برگردم برام عذابه

دولتی به دندون علاقه دارم ترم چهارمکلا اساتیدش عقده این بعد نژاد پرستن یعنی هرکس که ازقوم خودش باشه ...

عزیزم نصف راهو‌رفتی که

لیسانس رشته های مهندسی باارزشن حتی تو بحث مهاجرت خیلی راحت تر از رشته های دیگه امکان مهاجرت دارن، معدلتو بالا نگه دار که اگه یه وقت تو اینده خواستی مهاجرت کنی امکانش برات باشه و یه برگ برنده داشته باشی

متاسفم که برخورد ادما اونطوره ولی خودتو دست کم نگیر خیلی هم ادما رو جدی نگیر تمرکزت رو هدفت باشه ( گرفتن مدرکت تا جایی که ممکنه با معدل خوب و رفتن از اون شهر) ، اگه امکانشم داشتی از یه روانشناس خوب کمک بگیر

هنوز خیلی جوونی و کلی وقت برای پیشرفت داری، فقط از فرصتایی که داری به نحو احسن استفاده کن، ان شاءالله خدا هم کمکت میکنه

میفهممت و متوجه م که الان دنبال راهی هستی که خیلی سریع از این وضعیت خلاص بشی، شاید واقعا عاشق دندان پزشکی باشی شایدم اونو یه راه برای فرار از وضعیت الانت میبینی، در هر حال بدون که هر رشته ای سختیای خودشو داره، بنظرم اول مدرک مهندسیتو بگیر بعد اگه خواستی برو دوباره کنکور بده و دندان پزشکی بخون.

عزیزم نصف راهو‌رفتی کهلیسانس رشته های مهندسی باارزشن حتی تو بحث مهاجرت خیلی راحت تر از رشته های دیگه ...

اصلا دلم نمیخواد تو اون دانشگاه باشم چون هم زبونشون نیستم اذیتم میکنن باعث شده متنفر بشم ازاون رشته