2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترکی ایران معروفه ب ترکی آذری نمیگیم ترکی آذربایجانی

معروفه ولی اشتباهه هر وقت از اشتباه جلوگیری کنیم خوبه

توی تبریز اردبیل زنجان و دیگر شهرهای ترک نشین هیچوقت کلمه آذری بصورت معمول بین مردم استفاده نمیشه

شما به زبونتون تو کدوم شهر میگین آذری؟ من که نشنیدم

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

معروفه ولی اشتباهه هر وقت از اشتباه جلوگیری کنیم خوبهتوی تبریز اردبیل زنجان و دیگر شهرهای ترک نشین ه ...

به ترک نشین ها نمیگیم آذری 

به زبانشون میگیم آذری 

در اصل ما چندین نوع زبان ترکی داریم تو ایران مثل قشقایی ، ترکمنی و و و 

ولی در محاوره به همشون آذری گفته میشه 

اینکه میگید اشتباهه یا درست رو واقعیت من نمیدونم اما چیزی که تو جامعه شناخته میشه به اسم زبان آذری هست حالا ترک نشین هر منطقه ای ک باشیم ! 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به ترک نشین ها نمیگیم آذری به زبانشون میگیم آذری در اصل ما چندین نوع زبان ترکی داریم تو ایران مثل قش ...

منم منظورم همون زبان بود چون هیچ کجا نشنیدم که توی شهرهای آذربایجان به زبانشون بگن آذری مثلا تو تبریز اردبیل ارومیه هیچکجا نیست نگفتی تقریبا اهل کجایی چون میخاستم بهت اثبات کنم اونجا هم تو خیابون هیچوقت مردم نمیگن ما آذری صحبت میکنیم

یا میگن ترکیم یا میگین زبانمون آذربایجانیه

جامعه که شما میگی جامعه ی غیر ترک هست خود ترکا این کلمه رو توهین میدونن

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

منم منظورم همون زبان بود چون هیچ کجا نشنیدم که توی شهرهای آذربایجان به زبانشون بگن آذری مثلا تو تبری ...

چه عجیب من تاحالا چیزی ک شما میگی رو نشنیدم با اینکه خودم ترکم !!! جواب اسی رو هم شما اشتباه نوشتین ! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه عجیب من تاحالا چیزی ک شما میگی رو نشنیدم با اینکه خودم ترکم !!! جواب اسی رو هم شما اشتباه نوشتین ...

ولی مطمئنم اگه ترکی و هرکجا هم باشی پدرت مادرت خواهرت برادرت بصورت روزمره از کلمه آذری هیچوقت استفاده نکرده و نمیکنه

فقط تو وقتی فارسی صحبت میکنی یا کسی فارس هست تورو خطاب قرار میده میگه آذری

جواب اسی رو چی نوشتم مگه ؟ درست گفتم دیگ

دئیسن تورکی دانیشیم ؟ 

ولی مطمئنم اگه ترکی و هرکجا هم باشی پدرت مادرت خواهرت برادرت بصورت روزمره از کلمه آذری هیچوقت استفاد ...

ما وقتی میخوایم خودمون هم معرفی کنیم یا میگیم ما ترک هستیم یا میگیم ما آذری زبانیم 

خیلی برامون فرق نداره 

درست میگی تو محاوره بین ۲ تا ترک کمتر از لفظ آذری زبان استفاده میشه 

اما تو حالت عموم جامعه ترک ها هارو کلا میگین آذری زبان 

بله ترکی متوجه میشیم اما به فارسی نوشتنش یکم سخته🤣

1
5
10
15
20
25
30