2777
2789
عنوان

دومین طلاق خواهرم

195 بازدید | 11 پست

سلام 

چندسال پیش خواهرم و پسر عموم عاشق شدن و با اصرار زیاد عقد کردند  بعداز عقد به مشکل برخوردند و طلاق گرفتند  خواهرم بعد از یک سال با برادر دوستش ازدواج کرد  و پسر عموم  با دوست دخترش 

به گوشمون رسیده که پسر عمو و همسرش اختلاف دارن و میخوان طلاق بگیرن  خواهرم هم چون همسرش  کار نمیکنه یعنی از یکسال چهارماه کار میکنه  و بقیه ش درحال قرض از گرفتن از دوست وفامیل و پس ندادن  هست   خواهرم  گفته قصد طلاق داره😑  بنظرتون  مشکوک نیست  خواهرم و پسر عموم  همزمان طلاق میگیرن؟ 

خدایا توروخدا😓 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم اگه باهم خوش بودن که همون اول طلاق نمی‌گرفتن

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

به تو چه؟فضولی؟اگر هم با هم باشن کارشون خیلی هم خوبه چون شوهرخواهرت یه تنبل بی عرضه ی بی غیرته

تلاش کن خواهرت سریعتر طلاق بگیره از این بی عرضه 

معمولا ازدواج های دوم و سوم خوشبخت تر میشن و زندگی بهتری دارن .

بنظرم دخالت نکن حتی اگر مشکوکن

دخالت  نمیکنم فقط از اینکه حرف و حدیثی پشت سر خواهرم بیاد ناراحت میشم😓 و میترسم  خانواده شوهرم  طعنه بزنند

خدایا توروخدا😓