2777
2789

کانسیلر

کرم پودر

ریمل

رژ گونه

پودر فیکس

خط چشم

رژ لب

مداد لب

ابرسان

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

شوینده ابرسان ضدافتاب 

کرم پودر، دوتا رژ، ریمل، پالت سایه، رژگونه، لاک، خط چشم 

کانسیلر اگه استفاده میکنی 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم پودر

رژلب

رژگونه

ریمل

پالت سایه

خط چشم

پودر فیکس یا پنکک

اگر اهلشی مژه

فرمژه

لاک

موچین و قیچی ابرو

کانسیلر و هایلایتر و کانتور به نظرم ضروری نیست

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

کرم پودررژلبرژگونهریملپالت سایهخط چشمپودر فیکس یا پنککاگر اهلشی مژهفرمژهلاکموچین و قیچی ابروکانسیلر ...

پودر فیکس قیمت مناسب خوب چی کیشناسی برای پوست چرب

>>>>>>>  <<<<<<<

فیس واش

ست براش 

بیوتی بلندر

موزر براون 

تونر

مرطوب کننده ابرسان

پرایمر

ضدافتاب

کرم پودر

کانتور

کانسیلر 

هایلایتر

ست سایه 

رژگونه 

بالم لب و رژ و تینت... 

صابون یا ژل ابرو 

خط چشم 

دستمال مرطوب 

ریمل و فرمژه

اسپری فیکس 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

هرچیزی ک واقعا استفاده می کنی

چون بعضی چیزا واقعا کاربرد روزانه نداره و سالی چندتا مراسم هم ک همه میرن ارایشگاه بعضی چیزارو چندسال نگه میداری خراب میشه انقضاش میگذره خشک میشه میندازی میره فقط

پودر فیکس قیمت مناسب خوب چی کیشناسی برای پوست چرب

فلورمار

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

از کجا بگیرم .بی رنگ با رنگ ؟ چند هست اصلش

بستگی داره خودت چطور میپسندی

من خودم چون رنگ پوستم سفیده اکثر رنگیا برام تیرست بیرنگ رو ترجیح میدم

سایت سوراو و عسل بانو و سورکاو و روژا معتبرن تو آرایشی