2777
2789
ببخشید برای پوست چرب هم خوبه؟

بله

کلا پودر فیکس چربی اضافه کرم پودر رو میگیره

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانسیلر 

آبرسان 

شوینده صورت 

رژ گونه پودری بهتره 

سایه 

ضد آفتاب 

تینت 

رژ جامد یا مایع یا حرارتی 

پودر فیکس 

ریمل 

کرم پودر 

بالم لب 

هایلایتر 

بادی اسپلش 

خط چشم 

فرمژه 

هر کدوم که نیازت بود یا اهلش هستی رو بخر مبارک باشه عروس خانم زیبا 🌼🌹

کاربر قدیمی 🌹🌱 

فرق رژگونه مایع با پودری روی پوست چیه؟

رژگونه‌های پودری ماندگاریشون بیشتره  اما می‌تونن کمی خشک باشن ، رژ گونه‌ های مایع و کرمی نرم‌ترن و به راحتی روی پوست می‌ شینن اما ماندگاریشون کمتره 

عزیزم ، بستگی به پوست خودت و راحتی که با هر کدوم شون احساس می‌کنی داره 

کاربر قدیمی 🌹🌱 

هایلایت (این واقعا لازمه) 

تینت یا رژ مایه و جامد (تینت عالیه برا آرایش دخترونه و نچرال) 

ضد آفتاب(برا پوستت حتماااااا بگیر) 

آبرسان(از نون شب واجب تره) 

رژ گونه مایه(اجباری نیس ولی خوبه) 

کانسیلر (حتما بگیر) 

پودر فیکس

کرم پودر (با کیفیت باشه واگر نه پوستت خراب میشه) 

خط چشم

بیوتی بلندر

تونر(واجب نیس) 

پد تونر(واجب نیس تونر خریدی اینم بخر) 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..