2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه رشدو ک میکنه..ولی شما واسه احتیاط..شیرو موزو عسل و دارچین و ۴ مغزو مخلوط کن هفته ای سه بار با همسرت بخورین..ویتامین ای بخورین....حتما قبلش آزمایش و جکاب کامل باید بدی..بدون آز اصلا اقدام نکن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خوب اول برو دکتر ازمایش و بده خودش برات تجویز میکنه .برا من یدوفولیک نوشته سه جعبه و ویتامین دی .البته تو از مشخص شد کمبود دی دارم. 

از نظر تغذیه هم که هر چیزی که مفید و‌مقویه بخورید دیگه 

این نیز بگذرد ❤❤❤❤

اول باید آزو بدی..اونجا هر جی کمبود داری رو بخوری...ویتامین دی رو ناباروری خیلی تاثیر داره..و همچنین پرولاکتین بالا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه رشد نمیکنه دوبار سقط داشتم به علت رشد نکردن بدون هیچ دلیلی

آهان پس سابقه ی سقط داری..ببین جون دوبار داشتی.

حتما باید بری دکتر و متخصص سقط مکرر باید دلیل اصلی سقطات مشخص بشه بعد اقدام کنی..چون خدا نکرده ممکنه دلیلش اصلا خوردو خوراک نباشه و داخلی باشه و باز سقط بشه

آهان پس سابقه ی سقط داری..ببین جون دوبار داشتی. حتما باید بری دکتر و متخصص سقط مکرر باید دلیل اصلی ...

پارسال خودم و شوهرم همۂ آزمایشات پیش از بارداری و ژنتیک رو انجام دادیم مشکلی نداشتیم

قبل از بارداریم فولیک اسید ،آهن،ویتامین ای میخوردم ولی بازم رشد نمیکنن نمیدونم چرا