2777
2789

بله خواهر من 

براش عروسی نگرفتن یعنی به ما گفتند نداریم پدر من هم جهاز رو که بردیم گزاشتیمش و اومدیم میگفتند نداریم حتی بریم مشهد ماهم گفتیم باشه دامادمونه گناه داره

یک هفته بعدش عروسی گرفتند مارو نگفتند به ماهم گفتند دیگه نیاید و برید 

الان 3 سال گذشته اون اوایل چندبار پدر و مادرم رفتند و اومدند راهشون ندادند بی احترامی کردند اونا هم دیگه نرفتند ماهم الان 3 ساله خبری از ابجیم نداریم 

اون سال اول خونه کرایه کردند براش چندماه بعد خالی کردند خونه رو و رفت با مادرشوهر توی خونه ی اونا،اثاث هاشو هم گزاشتن زیرزمین مادربزرگ دامادمون

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم داره یا خودش تکی همه کاراااحالا بجز کار برخوردشون خوب باهاش

خواهرشوهرش میان اخر هفته پا میندازن رو پا میگن مهمونیم 

دوتا خواهرشوهرم داره خارج اونا میان یه ماه مسخورن گوشت و سبزی قورمه اماده از یخچالش برمیدارن میبرن

فقط همون یکی اینجوورهاستفاده میکنن اینا هم حتماااکار میکشم یهنی

بله الان بچه هاش بزرگ شدن یکم باباهه دعوا می کنن چرا مامانمون رو می فرستی کار بقیه رو بکنه

قبلا تا بیچاره کاملا در خدمت بود

خواهرشوهرش میان اخر هفته پا میندازن رو پا میگن مهمونیم دوتا خواهرشوهرم داره خارج اونا میان یه ماه مس ...

مث عروسا خالم

ولی اونا دوتان کار تقسیم میشه

دوستم حرف تو میزد در موردشان😑😂

بله خواهر من براش عروسی نگرفتن یعنی به ما گفتند نداریم پدر من هم جهاز رو که بردیم گزاشتیمش و اومدیم ...

با خاهرت ارتباط ندارین بدونین اوضاع چیه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

من تا ماه قبل اسکل بودم ولی قول دادم سلیطه شم با همه هشت ساله خر. بودم احترام گذاشتم محل ندادن محبت کردم جنگ کردن ازین ب بعد وای ب حالشون

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
مث عروسا خالمولی اونا دوتان کار تقسیم میشهدوستم حرف تو میزد در موردشان😑😂

هر مسی بود طلاق میگرفت یعنی جهنمه اینجور زندگی ها 

چندوقت پیش دیدمش میگفت برادرشوهرم یکماهه مهمون ماست میام شام ناهار میزارم بعد میرم خونه مادرشوهر اشپزی تمیزکاری بعد برا پدرشوهرم غذا میبرم بیمارستان پول همه اینا رو هم شوهرش میده چون خونه مفت میشینه😵‍💫😂

نه دیگه دارم میگم کههمون موقع که رفت خونه ی شوهر گوشیو ازش گرفتن آیفون خونه رو قطع کردن دوربین گزاشت ...

واقعااا

خودش نمیتونست بگه نمی‌خوام یا برگرده

اجازه حتی تلفن نداره؟؟!