2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من 

جونمو‌برداشتم فرار کردم

هنوز یادم‌نمیره  شوهرم از ترس اینکه من درخاست مهریه کنم تمام مال و‌اموالشو‌ زد ب نام برادرش 

بعد‌ منو گذاشتن توی موقعیت ( و‌منم از این قضیه خبر نداشتم ) اره بیا تو هم زیر  قولنامه ها رو‌امضا کن  ک بهتر سندیت داشته باشه( اینو مادر شوهرم‌گفت )

من   بعدش مهریه رو‌بخشیدم هزار تومنم‌نگرفتم   حق طلاق گرفتم 

فقط دوست دارم اینجور بی وجدان و بی وجود بودن میخان ب کجا برسن

این فقط یکی اژ هزاران کارشون بود

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
واقعاااکی نزدیکانشخب چرا اینجووره..خودش راضی

اصلا خانوادشون این کارا رو وظیفه عروس میدونن بقیه جاری هاش فرار کردن خارج صبح عروسی پرواز داشتن

اینو برادرشوهرش گول زد خونه با باباش شریکی خرید گفت شما برید طبقه بالا خونه من رایگان

اینم هرچی گفت نمیرم شوهرش گفت چرا کرایه بدم باید بریم هیچی دیگه تقی به توقی بخوره باید بره کلفتی 

تا اینام نمیرن نمیزارن بره از اونجا

اونم از کجا می‌دونی نم...😕😅قشنگ گفتی چ تعبیری

این میگم کاش می.کردش 

همه استخوونام میگه درد میکنه جاریها با بچه و شوهر از خارج میان دوماه خونه این مهمونی 

بخور بخواب این پادوشون 

اونا هم مهمونن

اصلا خانوادشون این کارا رو وظیفه عروس میدونن بقیه جاری هاش فرار کردن خارج صبح عروسی پرواز داشتناینو ...

خواهر شوهرم داره یا خودش تکی همه کارااا

حالا بجز کار برخوردشون خوب باهاش

چ کارا که نکردن ...باز نجات یافتی

شوهرم هر سال کلی برنج و‌روغن شرکتشون میداد 

اونم مثل بچه ننه ها همه رو‌میبرد خونه مادرش 

بعد مادر جان محبت میکردن ی دونه کیسه برنج( از همون ۱۲ تا ک‌خودمون بردیم ) میداد ب ما 

هنوزم صداش تو گوشمه  میگفت  عروس گلم این برنجو‌ببر شما اول زندگیتونه   خرج خورد و‌خوراک ندین 😐😐😐

اوووووووف از فکر اینکه چ بالاهایی سرم‌اوردن حالم بد شد یه لحظه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بله خیلی هست

یه دختره که حرصم میگیره وقتی یادش میفتم دختر چهل و چند ساله که زن پسر بیست و چند ساله شده و هیچی حتی اینه شمعدون هم نخواسته و با پول خودش و جهاز نخریدن رفته یه واحد تو ساختمون مادرشوهرش خریده و از وسایل کهنه فامیل ها گرفته زندگیش رو شروع کرده مثل کلفت میره کارای خونه خواهر شوهرشو میکنه شوهرشم هر سوء استفاده ای ازش میکنه هیچی نمیگه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خدا خیرش بده خودش میخواد حتما

خودش خیلی مهربونِ میگه دلم نمیاد توو خونه تنها باشن یا یه وقتی مادرشوهرش چون کمر درد و پا درد داره ممکنه نتونه بایسته غذا درست کنه براشون درست میکنه

ولی جدیدن یه کم آپدیت شده کسی چیزی بگه مودبانه جوابشونو میده