2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره می‌ترسه یه بار جلوی مادر پدرم مادرشوهرش گفته بود ما به دخترتون میگیم برو خونتون بهشون سر بزن خود ...

پس بخاطر بجش داره اون روانیارو تحمل میکنه خدا جوابشونو بده 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

عزیزم چرا نمیرین خواهرتونو نجات بدین آخه!! مگه اسیری بردن‌ش؟! چرا همون اول اجازه دادین اینجوری کنن ا ...

گفتم عزیزم تو بقیه پستا، خواهرم با اوناست می‌ترسه ازشون برا همین پشت ما در نمیاد که هیچ بلکه اونم مثل اونا از ما در ظاهر خودشو متنفر نشون میده یعنی میداد الان که ۳ ساله ازش خبری نداریم 

ولی میگن بزارید زندگیشو کنه و شمارو نمیخواد دخالت نکنید و این حرفا 

ما میدونیم خوشش نیست ولی انگار چاره ای هم نیست 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

گفتم عزیزم تو بقیه پستا، خواهرم با اوناست می‌ترسه ازشون برا همین پشت ما در نمیاد که هیچ بلکه اونم مث ...

کاش یجوری بتونین باهاش ارتباط بگیرین که کسی نفهمه ترسش که ریخت باهاتون همکاری میکنه چمیدونم 

هرکسی یه زندگی داره 

ان شاء الله حالش خوب باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کلا تاپیکاشو بخون... من هیچ وقت این کاربرو یادم نمیره... یه جا بند کفششو داده عروسشون براش ببنده بعد ...

خب حتما از نظر سطح زندگی فرق میکنم

منم برای مادر شوهر و خواهر شوهرام همه کاراشونو باید بکنم

خودشون هیچ کاری نمی کنن