واااو چه طوری میتونید طاقت بیارین ؟ فکر نکنم اونم از شرایطش راضی باشه حداقل نجاتش بدین بچه هم داره؟
آره به ابوالفضل داره نابود میشه خودمونیم میدونیم ولی بدبختیش اینه وقتی مامان بابام میرفتن اونجا خودش هم میگفت نیاید اینجا یا اونم با بی احترامی بیرونشون میکرد برا همین ما نتونستیم ازش دفاع کنیم چون میگه از شرایطم راضیم
آشنا شماستباهاش حرف نزدیخواهر شوهر چ کیفی میکنههه!!سنش کمنره
این عروس توسری خور عروس دختر عمه مامانمه
پسره و خواهرش بیست و خورده ای سالشون بود عروس چهل و خورده ای سال
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
کارم میکرد واسشون و در خدمت باشهچ پاقدمی داشتییب😅😕
اره باهم میخوردن با اینکه تو خونه ی جدا بودن ...من تو عقد بودم به مادرشوهرم گفتم من تو خونه خودم میخورم وفلان مرز گذاشتم اونام دیگه مجبور شدن اونم از فرصت استفاده کرد خوردوخوراکشون جدا کردن انقد خوشحال بود میدیدم اما قدر منو ندونس فقط حسادت میکرد بجای اینکه بگه این حاریم اومد منم نجات پیدا کردم ....حتی من مستقل شدم اونم استفاده کرد جدا شد اول خدا بعد اگا من نبودم اون تا اخر عمر کنار اونا کلفتشون بود اما حسادت چشاشو کور کرده بود هرچی تلاش کردم بامن همراه نشد که خوش بگذرونیم بریم بیاییم اینا....حتی ایتقد پررو شد خانواده ی شوعرم منو دوست داشتن اخم تخم میکرد میدید اونا منو تحویل میگیرین اونان تا اون نبود با من خوب بودن تا اون میومد میرفتن اینور انور تا اوقات تلخی درست نکنه ....خدا میدونس چیه که بهش بال وپر نداده بود ...اینقد بلا اورد سرمون
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
تلفن اونا برداره یا خونه روهمش تحت نظرهبیرون میتونه تنها بره؟!
یه بار اینکارو کرد قایمکی زنگ زد به مامانم ،داشت حرف میزد لو رفت یعنی همون موقع مادرشوهرش رسید اینقدر کتک ش زده بودن که نگو اون دربدر هم جرات نکرد دیگه
بیچاره پس مجبورهچ سخته این اختلااافرفتار مادرشوهرش پس بده باهاش جلو جمع
اشتباه کرد این ازدواج رو کرد
شوهرش بیشتر از ده سال ازش کوچکتره
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏