2777
2789
کجایی هستین شما مگه میشه اخه مادرپدرت چی برن بکوبن سرشون دخترشونو نجات بدن اینا که عین اون سرکردهی ر ...

عروسا خالم گوشی ندارند 

بخوان زنگ بزنن خانواده جلو خالم اینا فقطط

رفتن هم سالی یبار عید

تو شهر هاا

واااو چه طوری میتونید طاقت بیارین ؟ فکر نکنم اونم از شرایطش راضی باشه حداقل نجاتش بدین بچه هم داره؟

آره به ابوالفضل داره نابود میشه خودمونیم میدونیم ولی بدبختیش اینه وقتی مامان بابام میرفتن اونجا خودش هم میگفت نیاید اینجا یا اونم با بی احترامی بیرونشون میکرد برا همین ما نتونستیم ازش دفاع کنیم چون میگه از شرایطم راضیم

آره یه دختر داره یک سالشه

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشنا شماستباهاش حرف نزدیخواهر شوهر چ کیفی میکنههه!!سنش کمنره

این عروس توسری خور عروس دختر عمه مامانمه 

پسره و خواهرش بیست و خورده ای سالشون بود عروس چهل و خورده ای سال 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

وااا چرا چیکار کرده مگه یا اونا چیکارن قاچاقچین نکنه

نه ما کاری کردیم نه اونا 

فقط میگن دوست نداریم با شما رفت آمد کنیم دست از سر دختر تون هم بردارید 

خیلی بی منطق امیدوارم سر دخترش بیاد

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

این عروس توسری خور عروس دختر عمه مامانمه پسره و خواهرش بیست و خورده ای سالشون بود عروس چهل و خورده ا ...

بیچاره پس مجبوره

چ سخته این اختلاااف

رفتار مادرشوهرش پس بده باهاش جلو‌ جمع

چقد عجیب و غریبن یعنی حتی خواهرت اجازه نداره به خانواده خودش سر بزنه چطوری تحمل میکنه

سر زدن که هیچ حتی حق تلفن هم نداره 

نمی‌دونم واقعا مشکل چیه. دلم براش لک زده 3 ساله ندیدمش

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

شرایطش تو خونه چجورع کار نمی‌کشن ازشحتی خواهر شوهر گوشی داره این نه!!زبون بندش کردن

بخدا نمی‌دونم خبری ازش ندارم نمی‌دونم چیکار می‌کنه 

اینقدر به خوردش دادن مثل گیج و منگا مات و مبهوت شده اونا که دیدنش میگم

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

[QUOTE=371091506]آره به ابوالفضل داره نابود میشه خودمونیم میدونیم ولی بدبختیش اینه وقتی مامان بابام میرفتن اونجا خودش ...[/QUOTE برید دنبالش بگید بی کس و کار نیست وگرنه نابود میشه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

کارم میکرد واسشون و در خدمت باشهچ پاقدمی داشتییب😅😕

اره باهم میخوردن با اینکه تو خونه ی جدا بودن ...من تو عقد بودم به مادرشوهرم گفتم من تو خونه خودم میخورم وفلان مرز گذاشتم اونام دیگه مجبور شدن اونم از فرصت استفاده کرد خوردوخوراکشون جدا کردن انقد خوشحال بود میدیدم اما قدر منو ندونس فقط حسادت میکرد بجای اینکه بگه این حاریم اومد منم نجات پیدا کردم ....حتی من مستقل شدم اونم استفاده کرد جدا شد اول خدا بعد اگا من نبودم اون تا اخر عمر کنار اونا کلفتشون بود اما حسادت چشاشو کور کرده بود هرچی تلاش کردم بامن همراه نشد که خوش بگذرونیم بریم بیاییم اینا....حتی ایتقد پررو شد خانواده ی شوعرم منو دوست داشتن اخم تخم میکرد میدید اونا منو تحویل میگیرین اونان تا اون نبود با من خوب بودن تا اون میومد میرفتن اینور انور تا اوقات تلخی درست نکنه ....خدا میدونس چیه که بهش بال وپر نداده بود ...اینقد بلا اورد سرمون

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

کجایی هستین شما مگه میشه اخه مادرپدرت چی برن بکوبن سرشون دخترشونو نجات بدن اینا که عین اون سرکردهی ر ...

اصفهانی اصیل یعنی سر عمر 

گفتم که خواهرم پشت مون نیست طرف اوناعه ماهم نمی‌تونیم کاری کنیم 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

تلفن اونا برداره یا خونه روهمش تحت نظرهبیرون می‌تونه تنها بره؟!

یه بار اینکارو کرد قایمکی زنگ زد به مامانم ،داشت حرف میزد لو رفت یعنی همون موقع مادرشوهرش رسید اینقدر کتک ش زده بودن که نگو اون دربدر هم جرات نکرد دیگه

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

بیچاره پس مجبورهچ سخته این اختلااافرفتار مادرشوهرش پس بده باهاش جلو‌ جمع

اشتباه کرد این ازدواج رو کرد

شوهرش بیشتر از ده سال ازش کوچکتره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏