2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا یه موردی دارن میترسن اون بیاد بگه یه ریگی به کفششون هس

نمی‌دونم والا 

هرکس از هر دستی بده از همون دست خدا پیش میده 

وگرنه یه مادر سه سال اشک بریزه برا دین جگرگوشه اش عایا خدا بی جواب میزاره

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

نمی‌دونم والا هرکس از هر دستی بده از همون دست خدا پیش میده وگرنه یه مادر سه سال اشک بریزه برا دین جگ ...

خدا کنه بلایی سرش نیاد فقط خدا پناهش باشه 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

حتما میترسه طفلی

آره می‌ترسه 

یه بار جلوی مادر پدرم مادرشوهرش گفته بود ما به دخترتون میگیم برو خونتون بهشون سر بزن خودش نمیاد بعد همون موقع به اجیم گفته بود مگه نه ؟؟

اجیمم گفته بود آره میگن برو ولی بدون شوهرت و دخترت ،تازه اگه هم رفتی دیگه برنگرد تومارو به اونا فروختی اگه رفتی برا همیشه مارو فراموش کن 

این دربدرم یه بچه داره ازشون مااادره جرات نمیکنه

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

عروسا خالم گوشی ندارند بخوان زنگ بزنن خانواده جلو خالم اینا فقططرفتن هم سالی یبار عیدتو شهر هاا

این چه وضعشه باز 

مگه اسیر آوردن 😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بله خواهر من براش عروسی نگرفتن یعنی به ما گفتند نداریم پدر من هم جهاز رو که بردیم گزاشتیمش و اومدیم ...

عزیزم چرا نمیرین خواهرتونو نجات بدین آخه!! 

مگه اسیری بردن‌ش؟! 

چرا همون اول اجازه دادین اینجوری کنن 

اصلا همون اول که این رفتارو دیدین باید میرفتین آبجی تونو میاوردین پیش خودتون میگفتین یا کنسل یا بیان معذرت خواهی ینی چی آخه بعدم میگفتین ما هنوز فامیلامون نمیدونن شما رفتین پس فعلا جایی نمیبرینش تا همینجا نزدیک خونه مامان تون یجا اجاره میکردن میموندن 

حالا الانم دیر نشده اگه واقعا براتون ارزش داره برید نجاتش بدین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕