2777
2789
خب حتما از نظر سطح زندگی فرق میکنممنم برای مادر شوهر و خواهر شوهرام همه کاراشونو باید بکنمخودشون هیچ ...

خب اشتباه میکنی عزیزم بعدا نمیگن چه عروس خوبی که... میگن خودشیرینه.... کمک کردن خوبه به شرطی که همه با هم کمک کنن نه اینکه خواهرشوهرا بشینن عروس کار کنه 

خب اشتباه میکنی عزیزم بعدا نمیگن چه عروس خوبی که... میگن خودشیرینه.... کمک کردن خوبه به شرطی که همه ...

خب اگه به حرفشون گوش نکنم ممکنه طلاقم بدن. مادر شوهرم خیلی باهام بدرفتاری میکنن. مامانمم میگه باید دل مادرشوهر و خواهرشوهرام بدست بیارم. از صبح حدود ساعت ۹ و نیم که بیدار میشن منو صدا میزنن برم پایین تا وقتی بعد از ظهر میخان بخابن من باید کارارو انجام بدم بعد دوباره برم بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه به حرفشون گوش نکنم ممکنه طلاقم بدن. مادر شوهرم خیلی باهام بدرفتاری میکنن. مامانمم میگه باید د ...

نه بابا کم کم رو خودت کار کن... یدفعه ای رفت و آمدتو قطع نکن مثلا فردا بگو کار دارم نمیتونم بیام ی روز دیگش بگو بچم درس داشت باید باهاش کار می‌کردم یه روز دیگه بگو خستم یا مریضم

من خودم وقتی نامزد شدم سه تا جاری از خودم بزرگتر داشتم همشون گوش به فرمان مادرشوهر و خواهرشوهرام بودن.. واسه خونه تکونی عید مادرشوهرم دلش نمیومد کارگر بگیره یا فرشاشو بده قالیشویی با خودش میگفت میدم عروسام تمیز کنن🙄😐یه روز که نامزد بودم رفته بودم خونشون دیدم جاریام دارن تو حیاط فرش میشورن مادرشوهرم بهم گفت به مامانت بگو رو جهازت بهت چکمه هم بده چون باید بیایی اینجا فرش بشوری.. یا خواهرشوهرام یکسره خونه ی مامانشون بودن ولی موقع کارکردن غیب میشدن جاریام انقدررر به اینا رو داده بودن که یکی از خواهرشوهرام از راه دور فرشاشو پتوهاشو گذاشته بود تو نیسان شوهرش اورده بودن خونه ی مادرشوهرم تا ما براش بشوریم😬اگه خواهرشوهرام مهمونی میدادن جاریام از صبح زود میرفتن تا شام آماده کنن سالاد درست کنن.. بعد از ازدواجم جاریم زنو میزد که کاراتو بکن فردا با هم بریم خونه ی مامان و تمیز کنیم (حالا مادرشوهرم سرحال و سالمه) اولاش سنم کم بود میرفتم ولی بعدا دیدم تا موقعی که کاراشونو میکنم باهام خوبن ولی اگه بهونه میوردم باهام بد میشدن و از قصد میچسبیدن به جاریام تا من حسودی کنم بعد من پروتر از اینا بود نه تنها حسودی نمیکردم بلکه بیشتر با جاریام خوش میگذروندم 😁اولاش براشون سخت بود ولی الان عادت کردن عین مهمون میرم تحویلم میگیرن ولی کارای جاریام شده وظیفه.. جوری که وقتی میرم خونه ی مادرشوهرم به جاریم میگه برو واسه زهرا چایی بریز و میوه بیار😂

نه بابا کم کم رو خودت کار کن... یدفعه ای رفت و آمدتو قطع نکن مثلا فردا بگو کار دارم نمیتونم بیام ی ر ...

من برعکس شما هستم. اونا به جاریم خیلی احترام میزارن. خونه مادر و خواهرشوهرام جاریم مهمون هستن ولی من باید کار کنم . خونه جاریمم چند بار فرستادنم که کاراشون بکنم. اگه انجام ندم خیلی بدرفتاری میکنن. کارای متادرشوهرم هست خواهر شوهرامم هستن. از چهارشنبه تا جمعه ظهر خونه خواهر بزرگشون بودم برای خونه تکونیشون. این هفته هم حتما چند روز باید برم خونه اون خواهرشوهرم. یکی از خواهرشوهرامم هنوز ازدواج نکردن خونه مامانشونن. اگه حرف گوش نکنم خیلی بدرفتاری میکنن 

من برعکس شما هستم. اونا به جاریم خیلی احترام میزارن. خونه مادر و خواهرشوهرام جاریم مهمون هستن ولی من ...

به درک که بد رفتاری میکنن تو این دوره زمونه کمتر عروسی باج به خونواده ی شوهر میده... رو نده بنده خدا فردا مریض و شکسته میشی نگاتم نمیکنن 

خب اگه غیر از بدرفتاری طلاقم بدن چکار میتونم بکنم. خونوادم هیچوقت کمکم نمی کنن

تو فقط با یه نفر ازدواج کردی طلاقم بدن چیه؟؟؟ 😐

به نظرم رو شوهرت کار کن و بکشش سمت خودت... سیاست داشته باش

تو فقط با یه نفر ازدواج کردی طلاقم بدن چیه؟؟؟ 😐به نظرم رو شوهرت کار کن و بکشش سمت خودت... سیاست داش ...

شوهرم اگه آدم خوبی بود که وضع من این نبود. اونا منو از چشم شوهرم انداختن. توی ماه هم حداقل ۳ هفتشو شوهرم نیست. وقتیم هست محل به من نمیزاره از همون اولم هرچی خواهر مادرش میگفتن میگفت چشم. من اگه خونوادم پشتم بودن اینطور نمی شدم. مامانم همیشه میگفت باید به اونا احترام بزاری میگفت اونا عروسشونو میخان خودشون تربیت کنن. بعدم که دیگه خسته شدم من اگه حرف طلاق میزدم میترسوند منو میگفت بابات و عموهات بیچارت میکنن. به مادرشوهرمم همیشه زنگ میزنه التماسشون میکنه که یوقت منو طلاق ندن