2777
2789

سلام دوستان 

امسال قراره خانواده ام برام لبتاپ بخرن ، اما اگه بخوان لبتاپ بخرن ، دیگه به همین زودیا نمیتونم دندان هام رو ارتودنسی کنم و بالعکس اگر که دندان هام رو ارتودنسی کنم ، دیگه همه میدونید ، تا دوره ی اش تموم بشه و قسط هاش رو بدیم شاید یه مدت زیادی طول بکشه ؛

شما جای من بودید کدوم را انتخاب میکردین 😉😅

البته اینم بگم که خرید لبتاپ با توجه به اینکه کدام رشته رو برم ،  قابل تغییره 

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا ارتودنسی دندون هیلییی مهمه مطمئن باش پشیمون نمیشی من الان یه سال و نیمه ارنودنسیی کردم چهرم واق ...

جدا ، مبارکتون باشه❤️ اخه خانواده حاضرن یه لبتاپ گرون قمت برام بخرن ، اما با ارتودنسی مخالفن ، میگن دندان هات خراب میشن

کسی می‌دونه هزینه ارتودنسی فک پایین چنده ؟ و اینکه همه هزینش رو باید بدیم یا قسط بندی میکنن؟

کدوم شهری عزیزم ؟ 

قیمت ارتودنسی با توجه به مشکل دندان و مهارت دکتر و موادی که استفاده میکنن ، متغیره

قسط بندیشم هم بستگی به دکتر داره که قبول کنه یا نه

جدا ، مبارکتون باشه❤️ اخه خانواده حاضرن یه لبتاپ گرون قمت برام بخرن ، اما با ارتودنسی مخالفن ، میگن ...

بله عزیزم 

فدات 

دندون خیلیی توچهره تاثیر داره عزیزم 

مخصوصا برای دختر 

خب ببین به جای اینکه مثلا یه لپتاب بخری صدمیلیون بیا یه تبلت بخر 30 میلیون بقیشم بده اورتودنسی بعدم ...

پیشنهاد خوبیه ، ولی خب بعید میدونم خانواده بتونن از پس هزینه دو تاش بر بیان ، چون قراره ماشین هم بخریم ، وام هم داریم ، خودم هم نمیتونم قبول کنم که خانواده ام زیر فشار باشن ، پس تصمیم دارم یکی رو انتخاب کنم ، ولی نمیدونم کدام رو در الویت قرار بدم