2777
2789
عنوان

بياين عكس سونو سه بعدى چهره جنينم😂😂دماغش واقعا بزرگه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ننه لباشو چه شکلی کردهاسی فکرکنم بخاطر جنین بودنشه به دنیا بیاد بهتر میشه

دكتره ميخنديد بهم و ميگفت همشون دقيقا همين شكلي ان و جنين شمام سنش گذشته و زيادي بزرگه براي اين سونو😂😂😂😂

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
پهنه دماغش ،خوب چی کار میخوای بکنی ،همینکه سلامت دنیا بیاد خدارو شکر

مگه گفتم ميخوام كاري بكنم عزيزم😂😂شوخي دارم ميكنم

تمام سه بعدي ها پهن هستن 😂

دكتره ميخنديد بهم و ميگفت همشون دقيقا همين شكلي ان و جنين شمام سنش گذشته و زيادي بزرگه براي اين سونو ...

اره نگران نباش عزیزم انشالله سالم باشه هرشکلی هم باشه زیباست😍😍دماغ خرجش 50-60تومنه

دكتره ميخنديد بهم و ميگفت همشون دقيقا همين شكلي ان و جنين شمام سنش گذشته و زيادي بزرگه براي اين سونو ...

چه سونویی هست و چه سنی میشه انجامش داد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چه سونویی هست و چه سنی میشه انجامش داد؟

بيوفيزيكال پروفايل عزيزم

البته سه بعدى رو هفته ٢٦ بايد انجام داد كه جنين كوچكتره نه مثل من ٣٤🫠

از هفته ٣٠ ب بعد بايد انجام بشه همراه ان اس تى

اره نگران نباش عزیزم انشالله سالم باشه هرشکلی هم باشه زیباست😍😍دماغ خرجش 50-60تومنه

الان ٥٠-٦٠ خواهر زمان اينا ٥٠٠-٦٠٠ احتمالا😂😂😂😂😂😂