2777
2789
مادره بلند شده بود برا شب یلدا ژله درست کرده بود زد و ۲هفته تعطیل شد مدرسههمون ژله ها رو اورد واسه ب ...

وووای یادمه پشت سر هم تعطیل شد...اونو چجوری خوردن ...خود ژله سفت میشه  بعد از این همه روز چه برسه توش چیزی هم باشه 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ❤نظرم عوض صد هپین کارو میکنم

از الان فکرتو درکیر نکن همه رو تو یه روزم میشه بکنی

خورشت که کاری نداره یه ربع تفت میدی آبشو میریزی از صبح بزار تا شب بپزه با شعله ملایم

ژله رو هم شب قبل میوه شستن خشک کردنم نیم ساعته شب قبل انجام بده اوکیه سالادم یه ساعتی بشه جمعه درست کن یدونه برنج موند 

مشکل تمیز کردن خونس فقط😑

از الان فکرتو درکیر نکن همه رو تو یه روزم میشه بکنیخورشت که کاری نداره یه ربع تفت میدی آبشو میریزی ا ...

مرسی عزیزم .

اون مشکل رو حل کردم 😁😁خونم تمییزه شکر خدا وگرنه وسط این مریض شدن 🥴،نمیتونستم از پسش یر بیام .

ژله از الان بو میگیره تو یخچالفردا درست کنسبزی قورمه رو امروز سرخ سرخ کن اماده باشه لوبیام بپز فردا ...

مرسی عزیزم .درسته ژله و سالد میگذارم برای فردا ..سبزی رو یکشنبه گرفتم سرخ کردم 

بقیه کارا هم فردا .مرسی از همتون ذهنم باز شد

خدا نکنه مریض بشی تو ابن موقعیت ها ،همسر ادم همراهی بخوره تو سرش،نخواستیم،لد تر ذهن ادم رو اشفته میکنه ..

از همتون ممنونم ذهنم باز شد .❤❤❤یک دنیا ممنونم

مرسی عزیزم .درسته ژله و سالد میگذارم برای فردا ..سبزی رو یکشنبه گرفتم سرخ کردم بقیه کارا هم فردا .مر ...

قربونت.ظروفای مهمونی هم اماده کن بزا یه گوشه تا روز مهمونی دسپاچه نشی اینو از اونور بیاری اونو از اینور

همشون یه جا باشن دسترسی بهتره چون شلوغم هست .مهمونیت 

قربونت.ظروفای مهمونی هم اماده کن بزا یه گوشه تا روز مهمونی دسپاچه نشی اینو از اونور بیاری اونو از ای ...

فدات شم حتما  خوب صد گفتی شیتمشون دوباره گذاشتم سر جاش‌ولی میگذارم بیرون روی میز خیالم راحت شه .مرسی از راهنمایتت❤

وووای یادمه پشت سر هم تعطیل شد...اونو چجوری خوردن ...خود ژله سفت میشه بعد از این همه روز چه برسه تو ...

هیچی بخدا انگار پول ما حرومیه

بهشونم بگی بدشون میاد

لبو و کدو زده بود به سیخ نپخته😬

اونو که همه ریختیم رفت

ژله که تلخ ریختم رفت

یه لیوان یه بار مصرف ازین کوچیکا که اسپرسو میریزن

انار دون کرده که اونم مال یه هفته پیش بود

بچه های حالا رو که دیدی 

معده حساس

نمیشد هیچیشو بدی بخورن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مرسی عزیزم .اون مشکل رو حل کردم 😁😁خونم تمییزه شکر خدا وگرنه وسط این مریض شدن 🥴،نمیتونستم از پسش ی ...

پس حله چون بهش هی فک میکنی استرس میگیری که کارت زیاده ولی ۳ ساعت بکوب وقت بزاری همه چی آماده میکنی