2777
2789

ژله و سالاد رو بذار فردا

سالاد رو هم تقریبا دیگه شب درست کن اگه بتونی همون صبح مهمونی هم درست کنی بهتره چون یکم پژمرده میشه انگار اژ تازگی درمیاد 

ژله هم فردا درست کن 

ولی لوبیا و خورشت اوکیه

چرا سفت میشه اون لطافتش و از دست میده،ولی لوبیا رو بپز،اگه خورشتت قورمه سبزیه فردا درستش کن یه روز بمونه خوشمزه ترم میشه فقط قابلمش و عوض نکن چون روغنی که میندازه قاطی میشه با همون قابلممه بردار بعدا بذار گرم بشه چ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.امشب لوبیا خیس کن فردا سر شب خورشتتو بار بزار.بعد تموم شدن خورشتت سالاد و دسر تو آماده کن

فردا میوه میگیریم بشورم .جمع و جور کنم این چیزا رو کلی کاره 

بدبختی مریص هم شدم 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
از شانسم مریضم شدیم .دارو میخوریم زود خوب شیم .دیگه نمیشه روزش رو تغیر داد من کوفتگی بدن دارم پسرم ه ...

زودتر برو دکتر وامپول بزن تا خوب بشی 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

همه رو بزار فردا

از امشب لوبیا رو خیس کن

فردا از صبح به ترتیب  ژله بعد خورشت 

بعد آخر شب سالادو درس کن سلفون بکش بزار یخچال

خورشتم همه چی شو قاطی کن  و از جمعه صبح زیرش یه ذره کن جابیوفته

دیگ جمعه زود بلند شو فقط برنج و جاروبرقی و گردگیری بعدش یه دوش بگیر و آماده شو

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
خورشتتو امروز بزاری نمیشه ؟ژله اینا بمونه فردا از امروز زوده اخه

لوبیا رو پاک کنم و خیس بشه تا فردا طول میکشه .نظرم هم تغییر کرد میگن سفت میشه ژله .عردا ظهر درست میکنم 

زودتر برو دکتر وامپول بزن تا خوب بشی

دیروز حس کردم مریض صدم رفتم دکتر آمپول کلی داد تو سرم تزریق کردن .بچمم هم امروز بردم ..رعایت میکنم مهمون ها مریض نشن

مادره بلند شده بود برا شب یلدا ژله درست کرده بود زد و ۲هفته تعطیل شد مدرسه

همون ژله ها رو اورد واسه بچه ها

توش پرتقال و سیب خورد کرده بود تلخه تلخ

خواستم بگم ژله رو بذار شب قبل از مهمونی درست کن و پرتقال توش نریز😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همه رو بزار فردااز امشب لوبیا رو خیس کنفردا از صبح به ترتیب ژله بعد خورشت بعد آخر شب سالادو درس کن ...

مرسی ❤نظرم عوض صد هپین کارو میکنم

دیروز حس کردم مریض صدم رفتم دکتر آمپول کلی داد تو سرم تزریق کردن .بچمم هم امروز بردم ..رعایت میکنم م ...

مهمونیت چیه حالا این موقع سال خواهر😅

یه ماه دیگ برا عید میان دیگه بازم

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
چرا سفت میشه اون لطافتش و از دست میده،ولی لوبیا رو بپز،اگه خورشتت قورمه سبزیه فردا درستش کن یه روز ب ...

لوبیا چیتی وا نمیره زیاد بپزم .

لوبیا رو پاک کنم و خیس بشه تا فردا طول میکشه .نظرم هم تغییر کرد میگن سفت میشه ژله .عردا ظهر درست میک ...

لوبیارو بزاری یه نیم ساعتی قل بخوره بعد ابکش کنی هم نفخش میره ،اره ژله از الان جالب نمیشه بزار همون فردا

ژله و سالاد رو بذار فرداسالاد رو هم تقریبا دیگه شب درست کن اگه بتونی همون صبح مهمونی هم درست کنی بهت ...

باشه عزیزم درست میگی .ژله زود درست نمیکنم میگذارم فردا ...فردا اخر شبم جارو بکشم و دوش بگیرم و تامام تامام

باشه عزیزم درست میگی .ژله زود درست نمیکنم میگذارم فردا ...فردا اخر شبم جارو بکشم و دوش بگیرم و تامام ...

امیدوارم همه چیز عالی پیش بره حال خودت و کوچولوت هم خوب بشه و بهتون کلی خوش بگذره😍😍