2777
2789
عنوان

بلاکم کرد 😂

104 بازدید | 10 پست

یه سری یادمه یه دوستی داشتم 

بهم گفت حس میکردم از همون اول از اون آدمایی هستی که دوست دارن پز خودشونو بدن 

گفت نه من اینطور نیستم 

بعد چون بهش گفته بودم توی فامیل پزمو میدن واسه فلان مهارت

من توی فلان موضوع مهارت خوبی دارم 

بابام می‌زاره من هر چی خودم دوست دارم انتخاب کنم (اینو نمیتونم گردن بگیرم کجاش پز دادنع ؟ ) خودش پرسید بابات گذاشت راه دور بری منم بهش گفتم محدودیت هامو نگفتمم می‌زاره هر جایی دوست دارم برم 

حالا هم که میگی دانشگاه تهران فلان چیز میتونم قبول شم بسه دیگه 

و بعد بلاکم کرد 😶😂

واقعا چرا اینطوری برخورد کرد ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحنت مناسب نبوده یا موقعیت شناس نبودی اگر اون بگه بابای من نمی‌ذاره و تو در جواب اینو بگی که بابای من می‌ذاره هر کار دوست دارم انجام بدم خب طبیعتاً اون پز برداشت می‌کنه  

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
اون نگفت چیزی از باباش

سابقا چطور ؟چون فلش بک زده به رفتارهای قبلیت که برداشتش این بوده چون ببین ما که غریبه هستیم اشتباه برداشت میکنیم اما اون چون دوستان و ازت شناخت داره کمتر احتمال داره تشخیص نده نیت حرف دوستشو ولی بنظرم تهاجمی برخورد کرده لازم نبود بلاک کنه و قهر کنه چون دور از ادبه کافی بود بچه فلانی کمی تواضع داشته باش احساس میکنم داری به رخ می‌کشی تا تو هم توضیح بدی که قصد و غرضی نداشتی و من بعد با ملاحظه بیشتری باهاش حرف بزنی ینی کمرنگ تر از قبل گفتگو کنی باهاش ولی نه اینکه زرتی با حمله اینو بگه و یهو بلاک کنه مگه اینکه سابقا هم چیزهایی بوده که نگفته و یهو خشمش فوران کرده 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣