2777
2789
عنوان

دیروز تومطب چقدر بجای اون دختره خجالت کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 106 پست
میتونست جیغ بکشه

امر به معروفش میکردی😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

با اه و ناله اون کار ندارم ولی تو منم جیغ میزنم اصلا جیغ نزنم انگار میمیرم چون شما جولو خودتو میگیری ...

منم والا چنان جیغ میزدم موقع زایمان اولمم بود 

بعدش که آوردن تو تختم نوبت بعدی ها اونا هم همینجور یا حتی بیشتر از من جیغ میزدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب توزابمان طبیعی هست همه زن هستن اصلن تاجیغ نکشی بچه نمباد

والا من جیغ نزدم از درد به خودم میپیچیدم ولی جیغ نزدم فک کنم از ماما و دکترا ترسیده بودم🤣

ما لریم اصالت مارو تاریخ فریاد میزنه🤞😌

مگه میکرو هم مث تتو .. من قاب سایه زدم چهار سال پیش خیلی سز صدا کردم و اشک ریختم خواستم فردا شب برم ...

من میکرو هم در داشتم انگاز سوزن تو قلبم میکردن خونم خیلی میاد.پوستم حساسه و پردرد.برای من ک خیلی درد ناک هس و حتی بیحسی هم اثر نمی کنه

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم والا چنان جیغ میزدم موقع زایمان اولمم بود بعدش که آوردن تو تختم نوبت بعدی ها اونا هم همینجور یا ...

من برا اولی اصلا جیغ نزدم ولی برا دومی چرا 😭

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

وای من چند روز پیش رفتم برای کشیدن دندون عقلم 

فقط یبار آهسته گفتم ووووی ننه 🤣

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اصلا مورد خجالت آوری نیست هر کسی تحمل درد نداره من برا سقط رفتم کلی جیغ کشیدم خودمو تخلیه کردم اگه ج ...

عزیزم جیغ با ناله فرق داره.اسی درست میگه من کلینیک کار میکنم گاهی بعضیا یه صداهایی در میارن آدم خجالت می‌کشه من گاهی میرم میزنم به شوخی و خنده که صدای اضافه نره بیرون

بیچاره زنها ، همه جا مورد قصاوت ، حتی درد کشیدن

اونم از طرف همجنس‌های خودشون!👌

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک