دیروزتودندان پزشکی آبروم رفت میخاستم آب بشم بجای اون دختره برم توزمین دکترمون مرد کلی مرد تومطب بودن یجوری آه وناله کرد ازکشیدن یا عصب کشی دندونش نمیدونم ولی انگار وسط س ک س بود لااقل جیغ میکشیدی این چه وضعش بود البته قیافه معصومی داشت موندم چرا خودش کنترل نکرد من تو عصب کشی باناخنم لباسم سوراخ کردم ولی نزاشتم صدام دربیاد یا مثلن موقع زایمان زاعو ازدرد تواغما هست دست خودش نیست من اصلن توزابمانم جیغ نکشیدم فقط ۳بار اونم یادم نمیاد مامانم گفت جیغم شنیده یعنی واقعن نمیتونست کنترل کنه ؟
اصلا مورد خجالت آوری نیست هر کسی تحمل درد نداره من برا سقط رفتم کلی جیغ کشیدم خودمو تخلیه کردم اگه ج ...
عزیزم جیغ با ناله فرق داره.اسی درست میگه من کلینیک کار میکنم گاهی بعضیا یه صداهایی در میارن آدم خجالت میکشه من گاهی میرم میزنم به شوخی و خنده که صدای اضافه نره بیرون
در فراموشی فرو میرم و اندیشهی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمیشود، اما همه چیز میگذرد.حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک