2777
2789
مثلا حقوق بالای بیس تومن ک از حقوق خیلی مشاغل مث معلمی بالاتره ،سرویس رفت و برگشت و ناهار و شام و سا ...

به اینا خونه دادن کارگرا 5 نفری توش زندگی میکنن

هرچیم باشه با پزشک قابل قیاس نیس

ماه و خورشید منی دورت میگردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم نذاشت من درزمینه کاری پیشرفت کنم همیشه مثل یک مانع جلوی راهم سبز شد ونذاشت پیشرفتی توزندگیم دا ...

نباید سکوت میکردی حیف شده

الهی عزیزم چی خوندی

مترجمی زبان ونرم افزار علاوه براون تکنسین پروتز های دندانی هم بودم ،رفتم تمام رشته های زیبایی روهم تاحدودی اموزش دیدم باهزارسختی ،که لاقل چون نذاشت بیرون براکسی کارکنم بتونم براخودم سالن بزنم ،اونم نذاشت ،له شدم پیش همه

😂 اره تو راست میگی

اینجا همه منو میشناسن بارهاهم عکسشو گذاشتم مسابقه رفته خارج از کشور همه فهمیدن دوستانی هم دارم خارج از اینجا مارو میسناسن دلیلی بر دروغ نیست بوکسورا که از فضا نیومدن اونام زن و زندگی دارن

من فعلا با کسی نیستم اما یکی هست ک میخواد باهام باشه شهرمون متفاوته پسره ۵ سال ازم کوچکتره و تک فرزنده باباش و مامانش شرکتنفتین چی میگی؟

خودم فعلا دارمبرای کنکور میخونم و بهش گفتم فعلا نمیتونم تو رابطه باشم ولی هر ۳ یا ۴ روز بهم زنگ میزنه حالمو میپرسه

مترجمی زبان ونرم افزار علاوه براون تکنسین پروتز های دندانی هم بودم ،رفتم تمام رشته های زیبایی روهم ت ...

یعنی همشششش کارای پولساززز االان دیگه نمیشه ادامه بدی؟

من فعلا با کسی نیستم اما یکی هست ک میخواد باهام باشه شهرمون متفاوته پسره ۵ سال ازم کوچکتره و تک فرزن ...

این که عالیه از دستش نده