2777
2789
عنوان

دیروز تومطب چقدر بجای اون دختره خجالت کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 106 پست
اخه بی حسی دندون پزشکی خیلی قویه نمیدونم باز

برای بعضیا جواب نمیده

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای بعضیا جواب نمیده

وآسه منم دوتا میزنه بی حسی ، مثل تریاکیا😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

دکتر من با هر آمپول معذرت میخواست😄

😂من دکترم هعی تعریف می‌کرد تا حواسم پرت شه بدتر می‌شد

دیگ تا حتی بود که دست خودم بی حس شده بپد نمیتوستم دستم فشار بدم دست دکتر با تمام توان فشار میدادن 

با خنده میگفت دیگ فک نکنم این دست برای من دست بشه

میتونست جیغ بکشه

میتونستی دهنتو ببندی😂😂

دیر اومدی نخاه زود بری

با حرفات و رفتارات دقیقا اون خانم جلسه ای اومده تو ذهنم

از اون آدمایی هستی که یک عمر بهت گفتن چون زن هستی دخار هستی زشته صدا نده حرف نزن نخند..گریه نکن!!!!!

ولی اشتباه عزیز من ...درد داشته اه و ناله کرده ..هرکسی هم ذهنش منحرفه..آقا یا خانم ..مشکل خودشه به درک..مهم نیست

اون درد بکشه ناخنش فرو کنه داخل گوشت تنش که بقیه فکر بد نکنن!!بکنن چه اهمیتی داره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
نه الکی که نمبگم یا دیدم که بیخود منفی نیست مردای تومطب نیش خند زدن منو یه خانمه ازخجالت مردیم خب می ...

مردای توی مطب بلانسبت غلط کردن با اون مادری که تربیتشون کرده

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

رفتار همه زشت و بدشما قدیسه ،پاکهمینو میخوای بشنوی؟

نگفتم که مورد داشته میگم بع خانمها اطلاع رسانی کنم بجایی رفتن این حرف من زیرگوششون باشه مواظب صداشون باشن بده الان؟

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
😂من دکترم هعی تعریف می‌کرد تا حواسم پرت شه بدتر می‌شددیگ تا حتی بود که دست خودم بی حس شده بپد نمیتو ...

آخی عزیزم 😄😄 منم یه بار دست پشمالوی دکتر و فشار دادم🤣

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ولی بعضی ها واقعا یجور دیگه آه و ناله میکنن اصلا سعی نمیکنن جلوی خودشون رو بگیرن منم یه روز تو درمانگاه دیدم یه خانوم داشتن آمپول بهش تزریق میکردن اون داشت صدای آه و ناله باعشوه از خودش درمیاورد  دقیقا همون صدایی که توی فیلم های پو.رن وقتی ارضا میشن درمیارن  توی اتاق تزریقات هم مرد زیاد بود اون قسمت که تزریق میکردن پرده داشت شوهرم هم بود نوبت من که شد اینقدر از آمپول میترسیدم ولی با تمام وجود جلوی خودم رو گرفتم که یه صدای کوچیک هم درمیاد ازبس از صدای خانومه خجالت کشیدم 

منم توی موقعیتی مثل موقعیت استارتر بودم اون برای سرماخوردگی حالش بد بود اصلا آه کشیدنش مثل آه درد نب ...

به من و شما چه؟؟؟؟؟؟

ما بنظرمون زشته انجام ندیم

ولی وقتی این کار اون شخص ضرری به من و شما نمیرسونه پس ربطی هم به ما نداره

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

اگر کسی بهت میگه حق داریباید گفت که اصلا حقی نداریپزشک یه نفر دیگسبیمار یکی دیگهمطب هم برای تو نبوده ...

چراحق ندارم به کاری که خیلی زشته اعتراض کنم؟  شاید شمابراتون مهم نباشه مثل خیلی‌ها شاید براتون مهم نباشه زن و شوهری وسط رابطه خونه همسایه صدا دربیارن چون خونه های الان دیواراشون نازکن  شاید شما پیش بقیه یا شوهرتون از شنیدن این صدا لذت ببرید ولی من نه موظفم به همسایم اخطاربدم چون آلودگی صوتی ایجاد کرده شاید خودش ندونسته وانجام داده حالا شما هم میدونی زشتع ولی اگه براین باوری هرکس هرجوری دلش میخواد تومکان عمومی آه ونالع کنه پس مختاری ازمن گفتن بودخاه پندبگیرخاه ملال 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود