2777
2789
عنوان

من اگه مرد بودم حتما و قطعا دلم میخواد زن بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 58 پست
یعنی دوست داشتی پول دربیاری همه رو زن و بچت جلوی چشمت خرج کنن؟ 😁😁

من همین الانم دارم پول در میارم و بچه ام جلوی چشمم خرجش میکنه 😅اون موقع حداقل زن داشتم زن خوشگله،عاقله ،بانمکه

چین این مردا واقعا

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣

همیشه دوست داشتم مرد بودم و زن میگرفتم از بس زن ها پاک تر و بهتر و بسازتر از مردا هستن و الان که زن هستم هم با توجه به تجربیات و دیده ها و شنیده هام میگم که ازدواج برای زن ها فقط ضرره و برای مردها کلا منفعت بیشتری داره مخصوصا توی ایران 🤦

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بخدا زن نعمته ،شوهر حتی بهترینشم دردسره 😂😅

دقیقا همینطوره 👌 😂👏

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

من اگه مرد بودم اصلا خوب نبودم مثلا شماره میدادم به همه🤣🤣🤣

خب از بس زن ها خوب و نازن 😂 وگرنه که الان که دختری دلت می خواد مثلاً به این مردا و پسرا شماره بدی ؟!🤢

اگه مرد بودی مثل این همه مرد تو هم پا پیش نمیزاشتی

ببین حق میدم بهت مرد بودن یکم زوال عقل با خودش به همراه میاره

من ولی مثلا یک سوم عقل الانمم داشتم و مرد میشدم حتما زن میگرفتم بخدا 😂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

من که مطمئنم اگه پسر بودم چیز خوبی ازم در نمیاومد

من پسر بودم بد نمیشدم

تو خونه ما مامان بابام خیلی مقرراتی بودن از اول و برای دختر و پسر تو مقررات اصلا استثنا قائل نمیشدن میدونم یکم شاید تستسترون بی عقلم میکرد ولی بازم خوب میشدم

دخترم نمیشه که🗿

حالا علاوه بر اینکه دختری آخه آش دهن سوزی هم نیستن این مردا 🤢😂

ببین حق میدم بهت مرد بودن یکم زوال عقل با خودش به همراه میاره من ولی مثلا یک سوم عقل الانمم داشتم و ...

نه اینکه همه دخترا خیای عاقلن ، نصف بیشتر اینجا دنبال شوهرن ،با اینکه میدونن بازنده واقعی زندگی مشترکن ولی بازم دست و پا میزنن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن