2777
2789
عنوان

پیرو این پربازدید

181 بازدید | 23 پست

دنیای عجیبیه، یاد دایی خودم افتادم اونم خیلی دوسم داره. یعنی زن اونم خوشش نمیاد؟

با زن داییم هم خیلی صمیمی هستم. چرا یه سریا بهش گفتن حق نداشتی😒 من کاملا حقو به دختره دادم

نخوندم ولی به عنوان یه زن میگم بعضی از ما زنا اگه به اگاهی نرسیده باشیم عشق و با وابستگی عادت اشتباه بگیریم ناخوداگاه حس حسادت بهمون دست میده حسادتای بی مورد که به دشمنی ختم میشه به همجنسامون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخوندم ولی به عنوان یه زن میگم بعضی از ما زنا اگه به اگاهی نرسیده باشیم عشق و با وابستگی عادت اشتباه ...

آره زندایی منم حساسه یکم، ولی من همیشه پشت زنداییمم میاد بهم میگه برو اینو به داییت بگو 

من راستش این نوع حسادتو درک نمیکنم ولی خب احترام میذارم.

الان داییم خودش منو بوس میکنه ، نکنم دیگه؟

یه جوری شدم اصلا....

آره زندایی منم حساسه یکم، ولی من همیشه پشت زنداییمم میاد بهم میگه برو اینو به داییت بگو من راستش این ...

ببین ماها همجنسامومو میشناسیم حالتش که بهش الان بر خورد الان حسودی کرد ..بین دایی وت و خودت یه فاصله ای بزار تو معاشرتا بهتره ،زنداییت دشمنت نشه یهو 

ببین ماها همجنسامومو میشناسیم حالتش که بهش الان بر خورد الان حسودی کرد ..بین دایی وت و خودت یه فاصله ...

راستش روی من مستقیم نشون نداده، ولی مثلا داییم به یه خانم مسن سلام کنه، میگه چرا!

ولی خب ما بهم نچسبیدیم. فقط موقع سلام علیکه. 

بازم به قول شما باید دقت کنم

یکی نیست دوتا نیست 500تا کتابهلی دیگه از نویسندگان و فیلسوفان و دانشمندان بزرگ دیگه هم نیست

چپن شما حتی به گوشتون هم نخورده نمیدونید چیه دلیل نیست وجود نداشته باشن.

اینا هیچی بقیه نویسندگان و فلاسفه روهم میخوای انگار کنی لابد

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

یکی نیست دوتا نیست 500تا کتابهلی دیگه از نویسندگان و فیلسوفان و دانشمندان بزرگ دیگه هم نیستچپن شما ح ...

شما صرفا بسیار ادعا دارید. من شک ندارم که این کتابایی که ادعا کردید خوندید یا نخوندید، یا اصلا وجود ندارن. باز اگر اصرار دارید شما یک تنه سرانه مطالعه رو بالا بردید و ما نمیدونیم کتاب چطوری نوشته میشه، حق با شماست، موفق باشید☺️

شما صرفا بسیار ادعا دارید. من شک ندارم که این کتابایی که ادعا کردید خوندید یا نخوندید، یا اصلا وجود ...

اون مشکل شماست مطالعه در چهارچوب یک کشور دارید

ایناهمه افسانه هستن

براتون خیلی عجیبه کسی تا این اندازه مطالعه داشته ؟ 

حق هم دارید 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

شما صرفا بسیار ادعا دارید. من شک ندارم که این کتابایی که ادعا کردید خوندید یا نخوندید، یا اصلا وجود ...

نه تنها اونارو خوندم بلکه کتابهای این نویسندگان روهم خوندم 2مورد رو نخوندم که پیدا نمیشه

مسعود انصاری:

از روشنفکران، پژوهشگر، مترجم، استاد دانشگاه 

ابن مقطع یکی از دانشمندان ایران

کتاب الفصول و الغایات ابوالعلاء معری به قصد رقابت و هجو قرآن نوشته شده 

ابن راوندی: فیلسوف و مورخ 

محمدرضا نیکفر:

فیلسوف سیاسی و پژوهشگر ایرانی 

نیکفر: پروژهٔ اصلاح دینی در اسلام را ممتنع و ناشدنی میداند؛

• او در این باره گفته‌است که «شریعت اسلام فراموش‌شدنی است، نه اصلاح‌ شدنی. 

عرفان خواجه: استاد دانشگاه فلسفه 

آرامش دوستدار: فیلسوف، نویسنده 

عبدالکریم سروش: فیلسوف ایرانی 

نصر حامد ابوزید:

(( قرآن‌شناس مصری و متفکر آزاد اندیش بود)) 

مصطفی ملکیان: فیلسوف ایرانی 

ابوعیسی وراق: فیلسوف 

الکسی دو توکویل: تاریخدان 

هیلر بلاک: تاریخدان 

پل ادواردز: (فیلسوف) 

میشل انفره: فیلسوف 

جان گری: (فیلسوف) 

ریچارد داوکینز:

دانشمند، پروفسور، تاریخدان 

احمد کسروی:

مورخ، نویسنده، زبان‌شناس و اندیشمند

کسروی در ابتدا یک مسلمان و روحانی شیعه بود که این پیشه را کنار نهاد. 

علی دشتی:

روحانی شیعه پیشین ایرانی بود

Voltaire Islam

ولتر؛ فیلسوف بزرگ فرانسوی 

تئودور نُلدِکه  Theodor Nöldeke

برجسته‌ترین خاورشناسان آلمانی، قرآن‌پژوه و نویسندهٔ کتاب تاریخ قرآن به زبان آلمانی است.

از  جمله Reliance of the Traveller ، کتاب شافعی حقوق اسلامی که توسط نوحها میم کلر به انگلیسی ترجمه شده و توسط دانشگاه الازهر به عنوان "راهنمای قابل اعتماد" تأیید شده. 

میشل انفره؛ فیلسوف 

ریچارد داوکینز؛ نویسنده، دانشمند و زیست‌شناس بریتانیایی پرفسور از دانشگاه آکسفورد 

دیوید لوئیس (فیلسوف) 

مایکل مارتین (فیلسوف)

آرامش دوستدار؛ فیلسوف و نویسنده 

اسماعیل خویی:

فیلسوف، شاعر، نویسنده و مترجم؛ 

محمدرضا نیکفر:

فیلسوف، نویسنده و مترجم. 

میرزا فتحعلی آخوندزاده

الغای تعدد زوجات:

وی مخالف قانون تعدد زوجات است.

از نظر او قانون تعدد زوجات از رسوم زشت و ناپسندی است که ارتباط میان زن و شوهر را در جامعه اسلامی به صورت مالک و مملوک درمی‌آورد که نیز خلاف عدالت و مساوات است. 

منوچهر آشتیانی: خواهرزادهٔ نیما یوشیج و نوهٔ میرزا حسن آشتیانی؛ جامعه‌شناس، نویسنده و پژوهشگر فلسفه. 

برتراند آرتور ویلیام راسل:

همه‌چیزدان، فیلسوف، منطقدان، ریاضیدان، مورخ، جامعه‌شناس، نویسنده، فعال سیاسی، برنده نوبل ادبیات و فعال صلح‌طلب بریتانیایی بود. 

امیدوارم شماهم مطالعاتتون رو بیشتر کنید که از مطالعه دیگران تا این اندازه شگفت زده و شوکه نشید روز بخیر

اون مشکل شماست مطالعه در چهارچوب یک کشور داریدایناهمه افسانه هستنبراتون خیلی عجیبه کسی تا این اندازه ...

شما بگید این کتاب رو با ترجمه کی خوندید. همون یک کتاب رازی رو بفرمایید. من از روشنفکر مسلمون، آتئیست ، کثرت گرای دینی، شرقی غرب گرا، غربی شرق گرا خوندم

چرا فکر میکنید هرکسی مخالف شما است، نمیفهمه. این خودش نشونه عجب و بی منطقی نیست؟

من از مطالعه نکرده اتون نه ، اما از اینکه ماشین زمان دارید و نسخی که یا نیست، یا نابود شده رو با ترجمه مطالعه کردید شگفت زده هستم

حق با شما‌است. شگفت انگیزه. منم از امروز اول روی ماشین زمانم کار میکنم. 

🩷

شما بگید این کتاب رو با ترجمه کی خوندید. همون یک کتاب رازی رو بفرمایید. من از روشنفکر مسلمون، آتئیست ...

همشون در چهار چوب قوانین ج ا ا درسته؟ 

همشون با تغیر و سانسور و تحریف و کتابهای نوشته شده ج ا ا 

در ضمن مطالعه ای که تو 20سال بوده رو توقع ندارید که براتون مو به مو توضیح بدم 

من از مطالعه نکرده اتون نه ، اما از اینکه ماشین زمان دارید و نسخی که یا نیست، یا نابود شده رو با ترج ...

بعضی از کتابها فقط دسترسی میخواد نه ماشین زمان

اگر دقت کنید گفتم بغیر از 2جلد