2777
2789
عنوان

اهمیت نظم در خونه

327 بازدید | 21 پست

شده تا حالا حس کنید وقتی خونه نامرتبه، اعصاب همه به هم می‌ریزه؟ 😩 نظم فقط به تمیزی نیست، بلکه روی آرامش و روحیه خانواده هم تاثیر داره! وقتی هر چیزی سر جای خودش باشه، استرس کمتره و کارا راحت‌تر پیش میره. شما چطور خونه رو مرتب نگه می‌دارید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظرف کثیف تو سینک نمیزارم....ب پسرام یاد دادم از بیرون میان لباس کثیف تو سبد رخت چرک کفشا جاکفشی.. روزی یکبار جاروبرقی حتما... اسباب بازی هم از اتاق بیرون نیاد🤚 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
من که خونم ترکیده و باخیال راحت نشستم قلیون میزنم یک ساعت دیگه هم مهمون دارم 😂😂😂چرا انقدر ریلکسم ...

پاشو ظرفای کثیفتو با اب داغ و مایع فراوون بشور بوش بپیچه کیف کنی .. ی چای تازه دمم بزار .. جاروبرقی بکش ی گردگیری.. بعد راحت بشین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
پاشو ظرفای کثیفتو با اب داغ و مایع فراوون بشور بوش بپیچه کیف کنی .. ی چای تازه دمم بزار .. جاروبرقی ...

ظرف تو سینک نیست چایی هم دم کردم دارم میخورم 😐جارو هم صبح کشیدم ولی خب بازم اشغال ریختن