2777
2789

اولین باره اینجوری میشم همیشه پریودم سر تایم خودش بوده ازمایش دادم باردار نیستم چندروزه خودمو به گرمی خوردن انداختم احساس درد شدید مثل پریود شدن توی تخمدانام)(زیر شکمم) دارم انگار که هرلحظه میخواد شروع بشه ولی نمیشم یه هفتس شبا گر میگیره بدنم خوابم خیلی بیکیفیت شده اعصابم بهم ریخته چرا اینجوری شدم من؟ 

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
کیست تخمدان داری؟

نه نداشتم کلا تاحالا هیچ مشکلی🥲

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نداشتم کلا تاحالا هیچ مشکلی🥲

عزیزم شاید باورت نشه بخاطر آلودگی هواست!  منم آن تایم بودم ۱۰ روز عقب انداختم با بی بی چک منفی رفتم دکتر گفت اینروزا خیلی مثل شما مراجعه میکنن و برا آلودگی هواست و ...

عزیزم شاید باورت نشه بخاطر آلودگی هواست! منم آن تایم بودم ۱۰ روز عقب انداختم با بی بی چک منفی رفتم ...

وای راست میگی؟ فک کن این تاپیکو کی زدم هی نشدم دیگه خیلی ترسیده بودم شوهرم گفت تو که بتا دادی ممکنه بازم احتمال حاملگی باشه چون یکی از همکارامم اینجوری زنش حامله شده بود و نفهمیده بودن... منم ترسیدم دیروز باز رفتم بتا دادم منفی شد دیشب خوابیدم امروز پاشدم دیدم زیر دلم بشدت تیر میکشه رفتم دسشویی دیدم پریود شدم بلاخره😐😐

چیشد تست دادی

نه عزیزم میخواستم برم امروز پریود شدم😂😂فک کن بعد از اینهمه که گذشت

وای راست میگی؟ فک کن این تاپیکو کی زدم هی نشدم دیگه خیلی ترسیده بودم شوهرم گفت تو که بتا دادی ممکنه ...

بله عزیزم این یکی از عوارض آلودگی هواست ببین دیگه چه ها بر سرمون میاد و بعدها میفهمیم اگه زنده بمونیم البته ! خدا لعنتشون کنه 

من این ماه بعد دو ماه و نیم پریود شدم !!! منی که کاملا منظم بودم 

نه عزیزم میخواستم برم امروز پریود شدم😂😂فک کن بعد از اینهمه که گذشت

حتمن کیست داری ی سونویی برو منم یبار ۲۵ روز از پریودم گذشت دیگ با خودم میگفتم حتمن حاملم بعد ۲۵ روز پریود شدم