2777
2789
عنوان

فیس بوک

441 بازدید | 8 پست

میشه روش استفاده و کاربردش رو توضیح بدین و اینکه آیا باید اسم و فامیل واقعی رو باید بنویسیم؟؟خواهشا نخندینا آخه بلد نیستم خب  

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا یادش بخیر من فقط اگانت ساختم برا چت با خارجیا. 

اسمت واقعی نباشه بهتره.

کاربردش بستگی به خودت داره. از اینستا بهتره چون با فضای گسترده تری روبرو هستی.

میگمکه من فقط چت با خارجیا چهار پنج تا دوست هم پیدا کردم.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
واقعا یادش بخیر من فقط اگانت ساختم برا چت با خارجیا.  اسمت واقعی نباشه بهتره. کاربردش بستگی ب ...

چه جوری باهاشون چت میکردی؟ منظورم اینه با چه زبونی

من امشب عضو شدم توی فیسبوک البته با اسم و فامیل واقعی خودم ، چند تا دوست خارجی هم بهم پیشنهاد داده

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
چه جوری باهاشون چت میکردی؟ منظورم اینه با چه زبونی من امشب عضو شدم توی فیسبوک البته با اسم و فامیل ...

من انگلیسی چت میکردم دیگه.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

بعضیاشون خیلی پایه میشن .یکیشو برام یه اهنگ فرستاد که گذاشتم رو کلیپ عروسیم. رومانیایی بود