رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 عنوان فیس بوک 441 بازدید | 8 پست میشه روش استفاده و کاربردش رو توضیح بدین و اینکه آیا باید اسم و فامیل واقعی رو باید بنویسیم؟؟خواهشا نخندینا آخه بلد نیستم خب خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 1396/10/11 | 22:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیطونکی عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 27234 عین اینستا هست. لازمم نیست اسم وفامیلت واقعی باشه من اونقدر بی حوصلم که شما حرف بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
bhrss🐲 عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3065 واقعا یادش بخیر من فقط اگانت ساختم برا چت با خارجیا. اسمت واقعی نباشه بهتره.کاربردش بستگی به خودت داره. از اینستا بهتره چون با فضای گسترده تری روبرو هستی.میگمکه من فقط چت با خارجیا چهار پنج تا دوست هم پیدا کردم. میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 آخه من اینستا هم ندارم خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
گُلاره عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 760 واقعا یادش بخیر من فقط اگانت ساختم برا چت با خارجیا. اسمت واقعی نباشه بهتره. کاربردش بستگی ب ... چه جوری باهاشون چت میکردی؟ منظورم اینه با چه زبونیمن امشب عضو شدم توی فیسبوک البته با اسم و فامیل واقعی خودم ، چند تا دوست خارجی هم بهم پیشنهاد داده خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
bhrss🐲 عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3065 چه جوری باهاشون چت میکردی؟ منظورم اینه با چه زبونی من امشب عضو شدم توی فیسبوک البته با اسم و فامیل ... من انگلیسی چت میکردم دیگه. میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
bhrss🐲 عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3065 بعضیاشون خیلی پایه میشن .یکیشو برام یه اهنگ فرستاد که گذاشتم رو کلیپ عروسیم. رومانیایی بود میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩