2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد بیاین یه لحظه

152 بازدید | 8 پست

این تاپیک ماله خودم نیس واسه دوستمه میگه یک ساله از همسر اولش جداشده الان پسرعموش که مجرده ازش ۱۳سال بزرگتره خاستگاری کرده خانواده ی عموش خیلی باهاشون خوبن دوسش دارن پسره هم خیلی ادعای دوست داشتن میکنه بعد ماشین ۲۰۶داره یه خونه نیمه ساخت داره که دوستم گفت مستاجری نمیره اونا هم قبول کردن ازنظرمالی هم خوبن فقط یه مشکلی هست اینه که شغل پسره آزاده و زمستون بیشتره وقتا بیکاره اما بقیه فصلا سرش شلوغه پسره فوق دیپلم داره و دوستم باهاش رفته بیرون میگه اخلاقش خوبه حالا دودله نظر شما چیه راهنمایی کنید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه پسر عموش نیس دیگه طبیعتا با اخلاقو رفتارش از قبلم آشنایی داشته.اگه خوبه بسم الله چرا که نه.بعد ا ...

تو کاره بساز وبفروش خونه هم هس خودش میگه پول داره اما دوستم میگه میترسم دروغ بگه بنده خدا مونده چیکار کنه

تو کاره بساز وبفروش خونه هم هس خودش میگه پول داره اما دوستم میگه میترسم دروغ بگه بنده خدا مونده چیکا ...

اولا کار بساز بفروش مگه زمستون بی کاره؟؟؟؟؟

دوما واقعا توو این قرن و توو ابن دوره زمونه ازدواج پسرعمو دخترعمو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و سوم اینکه هنوز یه سال جدا نشده چطور میتونه با یکی دیگه زندگی کنه؟؟؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی