2777
2789
عنوان

دلم میسوزه🥺

92 بازدید | 6 پست

۲۷ سالمه

۴ ساله دارم رنج میکشم .

نامزدم فوت کرده و هیچکی به چشمم نیومده و نمیاد.

دوسال پیش یه خونه نقلی با کمک پدرم خریدم

یکمی کار داشت و یکم طلا داشتم فروختم و کاراشو انجام دادم.

الان تکمیله

میترسم از مجردی زندگی کردن (منظورم تنهاییه)

اینم بگم قصد عشق و عاشقیم ندارم.

خانوادمم چه مستقیم و چه غیرمستقیم میگن از این جا برو

ما سه تا دختریم

خواهروسطیم طلاق گرفت ، الان دوباره داره با شوهرش آشتی میکنه و یه مدت دیگه برمیگرده سر خونه زندگیش.

خانوادمم همش میگن توهم برو.

یه خواهر کوچیک تر دارم.. پدر و مادرم هردو بازنشسته شدن و تموم حقوقشونو خرج کلاسای درسیش میکنن. 

اصلا دوست ندارن من اونجا باشم ،

هرچند خودم شاغلم اما خب خسته شدن.

هم تحمل تنهایی ندارم و هم تحمل شنیدن حرف و نگاهشون.

بنظرتون برم خونه خودم به تنهایی عادت میکنم ؟ 

دلم برای خودم و بیچارگیم میسوزه.😔

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

میخوای تا من بیام پیشت . دو نفری زندگی کنیم

ای کاش میشد😪

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فوت نامزدت متاسفم

الان دیگه به فکر خودت باش،شغل ‌که داری ،خونه هم داری،دوست نداری تنهایی زندگی کنی

یکسال اونجا رو اجاره بده،خونه مادر و پدرت بمون ببین شرایط چطوره شاید کمک مالی توی خونه کنی،اخلاقشون بهتر بشه