2777
2789

حداقل در مدرسه به خیابون باز نشه تو کوچه باشه 

هم ترافیک میشه 

هم خدای نکرده جون بچه ها تو خطره 

چیه آخه آوردن بر خیابون مدرسه ساختن

راهی نداره یعنی 

میشه در مدرسه رو که تو خیابونه ببرن تو کوچه 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

موافقم . منم خیلی میترسم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره مخصوصا مدارس پسرونه که تعطیل میشن 

الهی که بلا از همه ی بچه ها به دور باشه یهویی میبینی چند تا پسر بچه مثل موشک از در مدرسه میان بیرون به هیچی هم توجه ندارن 

خدایی نکرده هر لحظه ممکنه ماشین بهشون بزنه 

حالا برا بچه های ما تو کوچه است .سرویسشون بیچاره میشه از ترافیک و شلوغی

آره اونم هست میتونه بچه ها رو زودتر برداره 

از اون ور هم دیرتر میان ولی بهتره

من مدرسه پسرم داخل کوچه فرعی هست 

خودم همیشه میگم  بیچاره همسایه ها

از نظر صدا، ترافیک صبح و ظهر که برای رفت و آمد ایجاد میشه، واقعا سخته ، بافت مسکونی جای مناسبی برای قرار گیری مدارس نیست 

حقیقتا وجدانی هم نیست یه نفر برای خارج شدن از خونش ده دقیقه معطل خالی شدن کوچه بمونه ، یا بهترین ساعت استراحتش رو با صدای زنگ مدرسه و جیغ و داد بچه ها بگذرونه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خیلی بی‌مزه ای بخدا امروز کم مونده بود بزنم به یه بچه وضعیت بدی بود

درمدرسه واقعا خیییییلی باید مواظب باشی خداروشکربخیرگذشته

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
درمدرسه واقعا خیییییلی باید مواظب باشی خداروشکربخیرگذشته

مواجب بودم بخدا خیلی آروم میدونم شرایط بدی بود 

یه ماشین از تقاطع داشت میومد بخاطر اون مجبور شدم یه کم تند برونم از اون ور هم بچه ها اصلا توجه نمیکنن فقط رد میشن