2777
2789

هرچی رژیم میگیرم شیرینی حذف کردم باشگاه رفتم تنبلی تخمدانم خوب نمیشه وزنم میاد پایین ها ولی ذره ای سایز شکمم نمیررررره بخاطر تنبلی تخمدان شما تا حالا از قرصی ج گرفتین ی عمر دعاتون میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص روغن گل مغربی میخورم یکم پریودام بهتر میشه ولی اصلااااا وزن کم نمیکنم 😢 نمیدونم دیگه چه کنم 😭

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

من قرص روغن گل مغربی میخورم یکم پریودام بهتر میشه ولی اصلااااا وزن کم نمیکنم 😢 نمیدونم دیگه چه کنم ...

وای نه من گل مغربی و استفاده میکردم واسه دهانه رحمم ک باز بشه نخور اینا مال خانومای سن بالاست 

وای نه من گل مغربی و استفاده میکردم واسه دهانه رحمم ک باز بشه نخور اینا مال خانومای سن بالاست

عه چرا ؟ مگه چه تاثیری میزاره ؟ نگران شدم 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

عه چرا ؟ مگه چه تاثیری میزاره ؟ نگران شدم

شنیدم خانومای سن بالا استفاده میکنن واسه تنظیم پریودی ک یائسه نشن ولی من موقع زایمان واسه باز شدن دهانه رحمم استفاده میکردم مثل شیاف 

مکمل بود اونی که شما میخوردید ؟

شنیدم خانومای سن بالا استفاده میکنن واسه تنظیم پریودی ک یائسه نشن ولی من موقع زایمان واسه باز شدن ده ...

اهان ممنون 🙏🏻 اره میدونستم برای بهبود علائم یائسگی خوبه ولی اینو نمیدونستم ، فکر کنم کلا قاعده اور باشه مثل زعفرون و گل گاوزبون چون من میخورمش سر بیست و هفت روز پریود میشم ولی بدون اون هر سی و هفت هشت روز میشه