2777
2789
عنوان

آیا قرصی خوردین که برای تنبلی تخمدان خوب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 24 پست

اینم قرص خوبیه کروم جلوی هوس و میل به شیرینی رو میگیره شما با ورزش وزن کم میکنید یا رژیم ؟

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی پس بگیرمش ببینم چطوره

همینه که عکسش رو گزاشتید 😅 من روی عکس ریپلای زدم ولی نمیدونم چرا ریپلای نشد 

همین قرص کرومیوم که گزاشتید برای کاهش میل به شیرینی و چربی سوزی هست میگن خیلی تاثیر داره البته مارکای مختلفی دلره من تاحالا امتحانش نکردم

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

بیشتر رژیم

خوشبحالتون من اصلا نتونستم به رژیمم پایبند باشم وقتی رژیم دارم خییلییی ضعف میکنم 

سلام دوست عزیز، مکمل اوابوست یا فرتی بیوتیک یک مکمل عاااالی برای درمان تنبلی تخمدان هست . اوابوست روزانه 4 کپسول و فرتی بیوتیک روزانه 1 ساشه باید مصرف کنید. البته رژیم غذایی پرپروتئین و کنترل استرس هم در کنار مکمل لازم است .

اینم قرص خوبیه کروم جلوی هوس و میل به شیرینی رو میگیره شما با ورزش وزن کم میکنید یا رژیم ؟

سلام، کروم یک مکمل تنظیم کننده قند خون است البته در اوابوست ؛ فرتی بیوتیک به دلیل داشتن مایواینوزیتول باعث کنترل قند خون و لاغری شکمی میشود و همچنین تنظیم سیکل قاعدگی و بهبود کیفیت تخمک بسیار عالیست و تمام پزشکان زنان این مکمل را می شناسند .