2777
2789
عنوان

بیشترین تایمی که از بچه تون دور بودین چقدر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 67 پست
بچه من بعدش اضطراب جدایی گرفت پیش هیچ کس هم آروم نبود فقط از دست پسرم شیشه و غذا می‌خورده تو این مدت ...

عزیییییییزم💔💔💔💔💔💔

قلبم گرفت بخدا چقدر سخت گذشته

انشاالله هیچوقت بینتون فاصله نیفته 

اطرافیان هرچقدر که خوب و ولسوز باشن یا بچه هرچقدر که اونجا راحت و خوشحال باشه ولی مادر خودش که باشه یه چیز دیگه ست ولی چه میشه کرد گاهی باید حکمت خدارو پذیرفت

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوز من ۱۵۰ میلی کوری بود ..زیر ۱۰۰ فکر کنم یک هفته هم کافی باشه ...تهران هستید؟

نه عزیزم کرمانشاهم و باید همدان انجام بدم،بهم گفتن دو شب هم باید بستری بشم

یددرمانی آسونه؟خوندن تجربیات بقیه آدمو میترسونه همه از حالت تهوع و ورم صورت و گردن میگن

عزیزم فدات اره دوهفته کرونا من وهمسرم گرفتیم رفت خونه پدر شوهرم نه اتفاقا تا جواب تست منفی شد زود او ...

چندوقتش بود گلم؟

نه عزیزم کرمانشاهم و باید همدان انجام بدم،بهم گفتن دو شب هم باید بستری بشمیددرمانی آسونه؟خوندن تجربی ...

باور میکنی اون دو شبی که من بیمارستان بودم برای ید درمانی چقدر بهم خوش گذشت ...با من تقریبا دوازده نفر دیگه هم انجام دادن هیچکدوم ورم گردن و اینارو نداشتیم ..تهوع هم همینطور چون هر ۶ ساعت دمیترون میدن ...فقط و فقط تو پروسه درمان اون یکماه قطع قرص خیلی برام سخت بود و گرفتگی صدام بعد عمل که الان شکر خدا بهترم ..عزیزم خیلی خوبه که خونه مامانتی ..من خونه خودمون بودم اشپزی اینا هم انجام میدادم ..

باور میکنی اون دو شبی که من بیمارستان بودم برای ید درمانی چقدر بهم خوش گذشت ...با من تقریبا دوازده ن ...

خداروشکر انشالله همیشه سلامت باشید

برای من رعایت رژیمی که دادن سخته همش بیحال و بدون انرژیم مخصوصا با بچه کوچیک اصلا نمیدونم چی بخورم چی نخورم

خدا کنه واسه منم راحت باشه،شما اسکن رو چند روز بعداز ید انجام دادین؟نتیجه رضایت بخش بود؟به من گفتن روز دوم که مرخص شدی انجام بده

عزیییییییزم💔💔💔💔💔💔قلبم گرفت بخدا چقدر سخت گذشتهانشاالله هیچوقت بینتون فاصله نیفته اطرافیان هرچق ...

بله درسته 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خداروشکر انشالله همیشه سلامت باشیدبرای من رعایت رژیمی که دادن سخته همش بیحال و بدون انرژیم مخصوصا با ...

قربونت ...یک هفته بعد ..بله خداروشکر خوب بود یکم جذب ید تو بستر تیرویید داشتم که طبیعیه ..قول میدم مال شما هم راحت و بی دردسر انجام میشه ..برای رژیمم فقط لبنیات و نمک ید دار و غذای بیرون رو نخورید ...منم خیلی بی انرژی بودم مخصوصا سه روز آخر اصلا جونی برام نمونده بود...ان شاالله این مرحله درمانم به سلامتی تموم میشه و دیگه کلا حالتون خوب میشه ..

قربونت ...یک هفته بعد ..بله خداروشکر خوب بود یکم جذب ید تو بستر تیرویید داشتم که طبیعیه ..قول میدم م ...

مرسی عزیزدلم❤️دلم آروم شد انشاالله که همینطوره

چندوقتش بود گلم؟

بچه ام اون موقع دوسال چهارماه فرستادمش پیش مادرشوهرم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ام اون موقع دوسال چهارماه فرستادمش پیش مادرشوهرم

موقعی که دیدت واکنشش چی بود؟

موقعی که دیدت واکنشش چی بود؟

عزیزم یادم نمیره من ازصبح داشتم همه جا خونه رو ضدعفونی کردیم شستیم من شوهرم شب آوردنش وایی پرید بغلم محکم بوسیدم چبعد رفت تو بغل باباش محکم گرفتش گریه میکرد خیلی احساس آن بچه ها ما میگیم بچه آن ولی بخدا از بیشتر از سن شون درک دارن عزیزم بی تابی میکردم دوروز اول ولی بعدش تلفنی یا تصویری زنگ می‌زدیم میدیمش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم یادم نمیره من ازصبح داشتم همه جا خونه رو ضدعفونی کردیم شستیم من شوهرم شب آوردنش وایی پرید بغلم ...

الهی که هیچوقت بینتون فاصله و جدایی نیفته❤️

واسه منم دعا کن این روزهام راحت بگذره عزیزم

الهی که هیچوقت بینتون فاصله و جدایی نیفته❤️واسه منم دعا کن این روزهام راحت بگذره عزیزم

ممنون عزیزم بابت این دعای انشالله عزیزانت همیشه تن شون سلامت باشن خدا به شما سلامتی بده   چشم حتما به روی چشم