2777
2789
عنوان

بیشترین تایمی که از بچه تون دور بودین چقدر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 67 پست
بازم بعدش بچه اوردین یا نه

نه دیگه همسرم نخواست الان فقط یه دختر دارم که دانشجو هست

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولش ی کم غریبگی کرد ولی بعدش اوکی بود با شعر و اسباب بازی اینا دلشونو به دست اوردم

آخی عزییییییزم❤️انشاالله همیشه کنار هم خوش و خرم باشید 

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
آخی عزییییییزم❤️انشاالله همیشه کنار هم خوش و خرم باشید

مرسی عزیزم

سلامت و تن درست باشید ♥

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
مشکل چی بود ید درمانی کردین بازم باید تکرارکنید یا نه

سرطان تیروئید داشتم کلا تیروئیدمو با جراحی برداشتن الآن باید یددرمانی انجام بدم که اگه پاکساری کامل صورت نگرفته درمان کامل بشه

اگه نتیجه بخش باشه به تکرار احتیاجی نیست 

دوران قرنطینه ش کلافه کننده ست

من تنها دلخوشیم اینه که دخترم با مامانم رابطه خوبی داره کلا اونجا بهش خوش میگذره همش میگم خدایاشکرت ...

خب پس خداروشکر نگران هیچی نباش این دو هفته رو فیلم ببین استراحت کن مایعات فراوان بخور و روزی دو بار دوش بگیر تا برای دو هفته بعد که گل دخترتو میبینی سرحال و شاداب باشی ...

من تنها دلخوشیم اینه که دخترم با مامانم رابطه خوبی داره کلا اونجا بهش خوش میگذره همش میگم خدایاشکرت ...

بچه من بعدش اضطراب جدایی گرفت پیش هیچ کس هم آروم نبود فقط از دست پسرم شیشه و غذا می‌خورده تو این مدت ها

پسرمم خیلی اذیت شد ولی وقتی چاره ای نباشه باید تحمل کرد 

اون موقع که ۵ شب گذشت وقتی منو دید اول خندید بعد بغض کرد و صورتشو گرفت اون ور بعدم‌ به مدت طولانی فقط گریه کرد دوست نداشت بهش دست بزنم تا فرداش بغل باباش آروم بود ولی بغل من اصلااااا فرداش که تنها شدیم تا ظهر همینطور نگاشو ازم‌میگرفت بعد دیگه کم کم باهام آشتی کرد وقتی هم آشتی کردیم یه دسشویی نمیذاشت برم فکر می‌کرد بازم‌قراره منو نبینه تا یه مدتی همینطور بهم چسبیده بود

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

سرطان تیروئید داشتم کلا تیروئیدمو با جراحی برداشتن الآن باید یددرمانی انجام بدم که اگه پاکساری کامل ...

ان شاءالله به سلامتی برگردین پیش بچتون اسمتو بگو تو نماز دعاتون کنم 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم منم ید درمانی کردم اگه کسی باشه که بچتو نگه داره میتونی تو یه اتاق خونه تون قرنطینه بشی و از ف ...

عزیزم دوز ید شما چند بود؟هر دکتری به من یه دوز پیشنهاد میده یکی میگه ۵۰ یا ۷۰ یا ۱۰۰،هر دوزی که بگیرم دو هفته کامل قرنطینه داره یا فرق میکنه؟

راستش خونه مامانم دوطبقه ست بچه با مامانم پایینه من میرم طبقه بالا که بتونم از سرویس بهداشتی جدا استفاده کنم

ان شاءالله به سلامتی برگردین پیش بچتون اسمتو بگو تو نماز دعاتون کنم

مرسی عزیزم انشالله شما هم همیشه سلامت باشید 

پریا

خداسلامتی بده از کجافهمیدین

ممنون انشاالله همیشه سلامت باشید

بعد زایمان پرکاری تیروئید گرفتم دکتر ازم خواست سونو از گردن انجام بدم اونجا مشخص شد نمونه برداری که کردم بدبخیم بود و گفت فورا باید عمل بشی