2777
2789
عنوان

بیشترین تایمی که از بچه تون دور بودین چقدر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 67 پست
ممنون عزیزم بابت این دعای انشالله عزیزانت همیشه تن شون سلامت باشن خدا به شما سلامتی بده چشم حتما ب ...

چشمت سلامت عزیزم مرسی قربونت ان شاالله شما هم همیشه شاد و سلامت باشید🌺

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اگه پیاممودیدی میشه جواب بدی منم‌عمل دارم خیلی نگران یددرمانی هستم بچه۴ساله دارم بامامانم ...

سلام عزیزم،نگران نباش راهیه که باید طی بشه،سوالی داشتی همین جا بپرس تا اونجایی که بتونم راهنماییت میکنم

بعدشم همه که به یددرمانی نیاز ندارن

سلام عزیزم،نگران نباش راهیه که باید طی بشه،سوالی داشتی همین جا بپرس تا اونجایی که بتونم راهنماییت می ...

قربونت من خیلی استرس دارم زندگی برام بی ارزش شده فقط به پسرم فکرمیکنم  اینکه زنده میمونم بزرگش کنم اصلاحال روحیم خوب نیست

قربونت من خیلی استرس دارم زندگی برام بی ارزش شده فقط به پسرم فکرمیکنم اینکه زنده میمونم بزرگش کنم ا ...

طبیعیه منم این حس و حال رو داشتم و اگه بگم هنوزم دارم دروغ نگفتم،چون اسمش آدمو میترسونه ولی این تقدیر ما بوده و باید باهاش کنار اومد،نترس به خدا توکل کن خداروشکر که اگه درد داریم درمانش وجود داره

جراحیش خیلی راحته،راحت تر از حد تصورت،فقط و فقط انتخاب جراح مناسب خیلی مهمه جراحیه که عمل تیروئید زیادی انجام داده باشه و بتونه بدون آسیب به حنجره کامل پاکسازی کنه بعد نمونه میره آزمایشگاه و جواب پاتولوژی بیاد مشخص میشه یددرمانی نیازه یا نه که اونم گرچه واسه ما مامانا سخت میگذره ولی میگذره

من دوروز تا پایان دوهفته قرنطینه م مونده،دوهفته دخترمو ندیدم برام مثل یکسال گذشت ولی گذشت خداروشکر از قبل هم قوی تر شدم،خداروشکر کن که خونواده هم پا و دلسوزی داری 

تو روزای سخت داشتن کسایی که به آدم روحیه و امید بده خیلی ارزشمنده

طبیعیه منم این حس و حال رو داشتم و اگه بگم هنوزم دارم دروغ نگفتم،چون اسمش آدمو میترسونه ولی این تقدی ...

اخی ایشالله همیشه سلامت باشی عزیزدلم به امیدخدا منم این دوران ردکنم واسم کابوس شده نمیدونی چقدرحالم بده من فکرکنم بعدعیدمیمونه عملم 

اخی ایشالله همیشه سلامت باشی عزیزدلم به امیدخدا منم این دوران ردکنم واسم کابوس شده نمیدونی چقدرحالم ...

ممنون عزیزم،ان شاالله شما هم سالم و سلامت باشی،حتما پیگیر باش و پشت گوش بنداز