2777
2789
عنوان

بنظرتون این لب نیاز به ژل داره عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 72 پست
من که نزدم و نمیزنم. خودمو نچرال دوست دارم. کی از مد افتاد؟ پس اینهمه لب های ورقلمبیده تو خیابون چی ...

😂باید شیش ماه بگذره اثرش بره عین عمون قضیه عمل دماغ که یه مدت همه اندازه خلال دندون بود سوراخ دماغشون

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم چقد موندگاری داشت؟

خیلی تقریبن یک سال و نیم بود

حتا یه بار رفتم دکتر پوست فکر میکردم دیگه چیزی ازش نمونده یه خانومه پرسید لباتونو فیلر زدین گفتم خیلی وقته ولی اسم دکترمو بهش گفتم

خب دو تا رو نیم بزنم باز بالایی نازکتر میشه نه؟

یک زیاده 

خیلی بزرگ میشه البته به نظر من

بله چون حجم لب پایینت طبیعتن بزرگ بازم بزرگتر میشه

ببین به این خاطر میگم هر دوتاشو بزن چون دوستم رفته بود لب بالا رو فقط زده بود انگار لب بالاش مونده بود لا در

اگه میزنی خیلی کممممم لب بالارو بزن 

اگه نزنی هم باز خوبه مشکلی نداره

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

منم لبم مثل شما بود یعنی لب پایینم خوب بود بالایی نازک

ژل زدم و هماهنگ شد ولی لب بالاییم یکم اردکی شده و جلو اومده

از رو به رو خیلی خوب شده ها ولی از نیمرخ زشت شده

من اگه برگردم عقب نمیزنم، رژ رو یکم بکشی بالا حله

...