2777
2789
عنوان

بنظرتون این لب نیاز به ژل داره عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فیبروز ابروت راضی هستی؟میشه یه عکس از فیبروز ابروت برای و منم لایک کنی؟

اره عزیزم خیلی راضیم

البته من چهار سال پیش انجام دادم ولی هنوز یه کوچولو مونده

با دستگاه انجام ندادم اونجوری خیلی خطاش کلفت و غیر طبیعی میشه

برام با دست انجام داد خیلیییی طبیعی شد اصلا عین ابروی خودم

قبل عیدی میخوام برم شارژ

عکسشو والا تو گوشیم ندارم تو لپتاپه فردا اگه شد میفرستم لایکت میکنم

باید جای خوب و مطمئن بری

اره عزیزم خیلی راضیمالبته من چهار سال پیش انجام دادم ولی هنوز یه کوچولو موندهبا دستگاه انجام ندادم ا ...

جدی؟خیلی هم عالی 

ابروت ریزش پیدا نکرد؟ 

میشه الان عکس بگیری ببینم چقدر مونده ازشون چون به من گفتن بعد از یه سال میره

نه اصلا ریزش نداشتالان دیگه چهار سال گذشته ولی یه کم سایشون موندهاینم عکس الان

مرسی گلم 

میگن بعد از چند ماه دیگه اون حالت مویی رو ندارن و مثل سایه پخش میشه یه خورده راست میگن؟یا اینم دروغ بود؟

مرسی گلم میگن بعد از چند ماه دیگه اون حالت مویی رو ندارن و مثل سایه پخش میشه یه خورده راست میگن؟یا ا ...

اره این درسته ولی قشنگه من که دوسش دارم چون سر ابروهام و تاجشون خیلی خالی بود

اره این درسته ولی قشنگه من که دوسش دارم چون سر ابروهام و تاجشون خیلی خالی بود

منم یه خورده این تاج آبروم خالیه از ریزش میترسیدم که خداروشکر مثل اینکه ریزش نمیگیره...ممنون گلم بابت راهنماییت

مرسی گلم میگن بعد از چند ماه دیگه اون حالت مویی رو ندارن و مثل سایه پخش میشه یه خورده راست میگن؟یا ا ...

حواست باشه تو پریودی نری درست رنگ نمیگیره

من دفعه اول حواسم نبود تو پریودی رفتم دیگه برام ترمیم دوباره زد برام

منم یه خورده این تاج آبروم خالیه از ریزش میترسیدم که خداروشکر مثل اینکه ریزش نمیگیره...ممنون گلم باب ...

بازم تحقیق کن که جای خوبی بری من خیلی گشتم و تحقیق کردم تا اینجا رو پیدا کردم خودش که میگفت موادی برات میزنم که حتی باعث تقویت ابرو هم میشه حالا راست و دروغش با خودش ولی من که راضی بودم

همین جند ماه پیش دوستم رفت پیش یه تازه کار با قیمت ارزون براس فیبروز زد انقدررررر بد و زشت شده بود هم طراحیش بد بود هم خط هاش ضخیم بود دوستم چند برابر پول فیبروز رو داد و چند جلسه رفت لیزر تا ریمو کرد

حواست باشه جای تازه کار و ارزون نری