2777
2789
عنوان

حدا قطره قطره داره منو میکشه

338 بازدید | 28 پست

اولش درگیر نکروز بودم 

الان رماتیسم مفصلی 

ک نمیدونمچقدر پیشروی کرده 

امکان زدن کورتن اصلا ندارم .روز و شب شده درد تازه دارم میشم ۳۱ سال ۲سال کامل که بیمارهای های من پیچیده تر و سخت تر میشه 

نمیدونم دیگه امید ب حال خوب ندارم 

دلتون شکست یادم باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه چیزی بگم .خواهش میکنم گوش کن حتما 

من احساس میکنم همه ی بیماری های شما از احساسات سرکوب شده و عواطف و شکست های شما نشات میگیره و ریشه جسمی نداره. در این مورد مطالعه زیاد داشتم خلاصه ش اینه که وقتی شما درد عاطفی و روانی دارید که برون ریزی نمیکنید و به کسی نمی‌گید و مدام فکر میکنید ، بدن با مریض کردن شما داره بهتون هشدار میده که من حالم خوب نیست کمی به خودت رسیدگی کن کمی به فکر روح و روانت باش ....این دستور ذهن و فرمول روح و روان ما برای حفظ متابولیسم حیاتی بدن هست حتما برو روانشناس خواهش میکنم .

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

من یه چیزی بگم .خواهش میکنم گوش کن حتما من احساس میکنم همه ی بیماری های شما از احساسات سرکوب شده و ع ...

اونی که میتونه حالم خوب کنه و دورم کنه از استرس و مریصی ۷ پادشاه داره خواب میبینه 

گروه خونی تونB هست؟

عزیزم ربطی به گروه خونی B داره؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اونی که میتونه حالم خوب کنه و دورم کنه از استرس و مریصی ۷ پادشاه داره خواب میبینه

اونی که می‌تونه شفات بده فقط خودتی فقط و فقط خودت 

از مردم چه انتظاری داری خودت پس چی هستی قوی باش 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

عزیزم ربطی به گروه خونی B داره؟

یه جایی خواندم این گرده خونی بیشتر در معرض بیماری های خود ایمنی هستند...البته در فامیل هم به عینه میبینم کسانی که گروه خونی بی دارند بیشتر مبتلا شدن

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...