2777
2789
عنوان

حدا قطره قطره داره منو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 28 پست
یه جایی خواندم این گرده خونی بیشتر در معرض بیماری های خود ایمنی هستند...البته در فامیل هم به عینه می ...

منم B+ ام😥

نزدیک به یک سال درگیر کهیر بودم خیلی اذیت شدم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم B+ ام😥نزدیک به یک سال درگیر کهیر بودم خیلی اذیت شدم

انشاالله که تنتون سالم باشه...عزیزم نگران نباشید شامل همه که نمیشه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
اونی که می‌تونه شفات بده فقط خودتی فقط و فقط خودت از مردم چه انتظاری داری خودت پس چی هستی قوی باش

خودم دیگه بردیم من ۶ سال درگیر انواع بیماری ها بودم و هستم دیگه کم اوردم چه کنم 

این که بیماری عادی منه

عزیزم دورت بگردم😥خیلی سخته 

مشکل کبد یا خدای نکرده هپاتیت نداری ؟آنزیم های کبدتو چک کردی؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم دورت بگردم😥خیلی سخته مشکل کبد یا خدای نکرده هپاتیت نداری ؟آنزیم های کبدتو چک کردی؟

نمیدونم تا ۶ ماه پیش نداشتم دقیقا من یکسال ب دور بیماری بدون درمان مبتلا شدم داعون شوم

نمیدونم تا ۶ ماه پیش نداشتم دقیقا من یکسال ب دور بیماری بدون درمان مبتلا شدم داعون شوم

حتما آنزیم های کبدتو چک کن اگه اضافه وزن داری برطرف کن 

خیلی تو درمانت تاثیر میذاره

قرار چند وقته چک بشه برآی کهیر میگین؟

آره عزیزم بگو کهیر میزنم آنزیمام چک کنید 

من آنزیم هام رو ۸۰۰ بود 😐خییییلی بالا بود 

علتش مشخص نشد چون خیلی اضاف وزن نداشتم 

اما یه رژیم گرفتم یواش یواش خوب شدم

آره عزیزم بگو کهیر میزنم آنزیمام چک کنید من آنزیم هام رو ۸۰۰ بود 😐خییییلی بالا بود علتش مشخص نشد چو ...

نه اونو که یکسال پیش و چند سری تو بیمارستان و شخصی خودم چک کردن مشکل نداشت

نه اونو که یکسال پیش و چند سری تو بیمارستان و شخصی خودم چک کردن مشکل نداشت

من کهیرم به خاطر مواد خوراکی بود که مواد نگهدارنده داشتن

لامصب معلوم نیست چه سمیه به خوردمون میدن 

یه مدت رژیم گرفتم خونم از حساسیت افتاد خوب شدم گرچه خیییلی سخت بود برام

من کهیرم به خاطر مواد خوراکی بود که مواد نگهدارنده داشتنلامصب معلوم نیست چه سمیه به خوردمون میدن یه ...

مم کهیر اول از خوراکی بود و خیلی شدید .بعد دارویی شد بعد اضطراب عصبانیت .بعدم آلان ب هرد۳ دلیل که گفتم میزنه 

مم کهیر اول از خوراکی بود و خیلی شدید .بعد دارویی شد بعد اضطراب عصبانیت .بعدم آلان ب هرد۳ دلیل که گف ...

خب کنترلش کن 

ببین من یه دکتر آلرژی رفتم گفت یه مدت سخت رژیم ضد حساسیت بگیر خونت پاک بشه خوب میشی واقعا هم خوب شدم 

دقیقا منم اعصابم خورد میشد کهیر میزدم 

ولی ریشه اصلیش تو خورد و خوراکم بود