2777
2789

حدود ۷۰۰ میلیون خرده ایی کمتر از ۸۰۰ میلیون به قیمت طلای خام منظورمه

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

هیچی 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگهش دار،بهترین سرمایه گذاریست

خونه ماشین نداریم خواستم یه خرده اشو باهاش ماشین بگیرم

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

کارمون ب جایی رسیده ک دیگه 700 میلیون هم آنچنان پولی نیس بخوای باهاش ی کاری کنی. ن میشه زمینی چیزی ب ...

دقیقا 🥲💔

خونه ماشین نداریم خواستم یه خرده اشو باهاش ماشین بگیرم

اگه خونه نداری وام بگیر باهاش خونه بخر .واحبتر از ماشینه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

هیچی همون طلا

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

اگه خونه نداری وام بگیر باهاش خونه بخر .واحبتر از ماشینه

مثلا وام تا چقده؟

به نظرمن خوردش نکن یه مقدار. دیگه جمع کن بزار روش،انشاالله خونه بخری

انشالله