2777
2789
عنوان

هوو دارم ولی ندیدمش

2243 بازدید | 97 پست

سلام عزیزانم اگه تاپیکهای قبلی منو ببینین متوجه میشین چی میگم ولی خلاصه بگم خواااهش میکنم حتما بخونین و بهم ارامش بدین،حرف از جدایی نزنین که نمیتونم

شوهرم پنج ساله یه زن صیغه ای داره و من از روز اول فهمیدم ولی هیچی نگفتم چون باردار بودم و ترسیدم از ابرو و این چیزا،الان پنج ساله میگذره ولی اون زنو ول نکرده و میدونه که من میدونم خیلییییی با هم دعوا کردیم غیر از خانواده شوهرم کسی نمیدونه ولی اونا هم میگن باید همونجا بهمون میگفتی ولی کار از کار گذشته جفتشون همو میخان،شوهرم میگه میخامش خودش هم میدونه اشتباه کرده و اعتراف میکنه ولی میگه حالا نمبشه نمیدونم چه دلیلی داره،میگه اگه سختته برو ولی اعصاب منو خورد نکن،ولی هزاران بار من گفتم میتونم کنار بیام ولی مجبورم بسوزم و بسازم میگه پس یکسره بهم نگو حالا که شده من اونو ولش نمیکنم،راستش اصلا نمیخاد من اونو ببینم ولی من تا حدودی از شرایطش میدونم.خوبش اینه فقط روزا اگه دو سه ساعتی بره پیشش،شب هیچوقت نرفته مگه به بهونه ای اونم خیلی کم،،من دوتا بچه کوچیک دارم به خاطر اوناست و اینکه سنمم کم نیس که بگم میرم و بیخیال،دلم برا این دوتا میسوزه،حالا یه خواهش دارم راهنماییم کنین تو رو امام حسین ارومم کنین،من میخام زندگی کنم ولی خیلی سختمه وقتی میدونم میره پیش اون،داغون میشم اصلا نمیتونم کنار یکی دیگه ببینمش،حتی به شوهرم گفتم من حلالش نمیکنم ازش نمیگذرم اشکای من حق الناسه به گردنش و اون میدونه که من میدونم و یکسره به خاطرش دعوا داریم،،،خیلی خاستم جدا بشم ولی سخته،حتی شوهرم میگه بچه ها رو نمیدم بهت،دلم براشون میسوزه وابسته منن اذبت میشن ولی تصمیم گرفتم بمونم و صبر کنم و توکل بر خدا کنم.حالا دعام کنین الان دلم اشوبه،هر کی شرایط منو داره برام یکم حرف بزنه اروم بشم،ببخشید طولانی شد،من شبا با گریه میخابم،به نظرتون اون زن کارما پس میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بخت صبر بده 

اگه قصد جدایی نداری پس نه حرفش روبزن و نه فکر کن بسپار ب روزگار و خدا تا خودشون از هم خسته بشن و..

با مشاور حتما حذف بزن از پا میو افتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بمیرم برا دلت 

کاش بچه هات بزرگ بشن از این لجن راحت بشی 

مواظب باش مریضی جنسی نگیری خواهر 

اون زنیکه ی هرزه خدا میدونه با چند نفر دیگه س

خدا ازش نگذره ذلیل بشه ایشالله از ته دل نفرینش کردم

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

با توجه به چیزایی ک نوشتین 

فکر میکنم شما الان میخواید ک بقیه بیان دلداریتون بدن و بگن ک تحمل کن 

ولی من این نظر و ندارم و بنظرم این خفت رو تحمل نکنید

یا بزنید به اون در ک باید رها کنه اون خانومو 

یا شما زندگی با این مرد سست عنصر رو رها کنید 

و اینجوری هم به بچه هاتون یاد بدین ک مظلوم نباشن