2777
2789
عنوان

پروتز چانه کیا تجربه ش رو داشتن کمک

176 بازدید | 18 پست

یک سال 5 ماه از جراحیم میگذره

هنوز درد داره زیاد و بی حس هست چانه ام 

به نظرتون این بد جوش خوردنش درمان داره نمیخوام برم پیش پزشک که این کارو برام کرده

به نظرتون پزشک دیگه قبول ام میکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو پیش دکتر خودت ببین چی میگه

نمیشه برم از دستم عصبی هست بار آخر گفت بار اخره که برای بینی ات میای اینجا با حالت تند گفت

جراح فک وصورت هست کارش عالیه 

سر اینکه سر فک اذیت کردم قبولم نمیکنه البته ناخواسته بود

نمیشه برم از دستم عصبی هست بار آخر گفت بار اخره که برای بینی ات میای اینجا با حالت تند گفتجراح فک وص ...

چرا باهات بد حرف زده مگه چکار کردی 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

چرا باهات بد حرف زده مگه چکار کردی

یه چند بار که رفتم اونجا برای بینی کارای دیگه همزمان داشتم مثل معاینه بعد فک ایمپلنت کشیدن دندون عقل اینا

ام میشه اصلاح اش کنی گفت نه جوش نمیخوره برات بد غذایی انجام نمیدم برات

میگه بیمار که به مشکل میخوره نیاز به جراحی مجدد پیدا کنه هی برو بیا توی بیمارستان و جواب دادن به بقیه برام سخته 

یه چند بار که رفتم اونجا برای بینی کارای دیگه همزمان داشتم مثل معاینه بعد فک ایمپلنت کشیدن دندون عقل ...

واااا میخوا سابقش خراب نشه 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

یه چند بار که رفتم اونجا برای بینی کارای دیگه همزمان داشتم مثل معاینه بعد فک ایمپلنت کشیدن دندون عقل ...

پس برو ی جا دیگه ببین چی میگن

نامرده نگفت این تمرین لب برای چانه هستمنم کم بد انجام دادم اینجوری شده

دکترا زورشون میا واضح حرف بزنن ک بیمار متوجه بشه 

دکترا زورشون میا واضح حرف بزنن ک بیمار متوجه بشه

روزی نیست لعنت ندم بهش خودش گفت برو سال دیگه یک سال بعد فک بیا برای بینی ات دروغ گفت💔🥲

بینی ام رو جای دیگه جراحی اش کردم پولیپ داشت انحراف بینی داشت جزیی شاخک بزرگ داشت حساسیت کم داشت این آخرین بار گفت اوکیه از نظر من اگه قبول نداری برو گوش حلق بینی 

روزی نیست لعنت ندم بهش خودش گفت برو سال دیگه یک سال بعد فک بیا برای بینی ات دروغ گفت💔🥲بینی ام رو ج ...

خدا لعنتش کنه 

روزی نیست لعنت ندم بهش خودش گفت برو سال دیگه یک سال بعد فک بیا برای بینی ات دروغ گفت💔🥲بینی ام رو ج ...

چرا ایقد خودت دستکاری میکنی این دکترا ادم بیشتر عیبناک میکنن 

چرا ایقد خودت دستکاری میکنی این دکترا ادم بیشتر عیبناک میکنن

مشکل داشتم فکم یک سانت بیرون بود داغون بودم مشکل تنفسی غذا خوردن حرف زدن و...

زیبایی نبود همش همش درمان برای پول زدن زیبایی 

مشکل داشتم فکم یک سانت بیرون بود داغون بودم مشکل تنفسی غذا خوردن حرف زدن و...زیبایی نبود همش همش درم ...

ای واااای عزیزم متاسفم دکترا ک همش دنبال پولن