aypari مدیر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 عنوان اگه خواستگار خوب داشته باشین بخاطر خونه ردش میکنین | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 61 پست لطفا منو راهنمایی کنین واقعا نمیدونم چیکار کنممن الان تو شرایطی ام که خونمون واقعا برای اومدن خواستگار مناسب نیس ولی از اون طرفم یه نفر اومده که از همه نظر مناسبه و اینم بگم که خونمون رو ۴ ماه بعد عوض میکنیم نمیدونم کلا رد کنم یا ۴ ماهو دست به سر کنم تا بتونیم خونه ی جدیدمون رو بخریم؟! من به خودم ایمان دارم... 1403/11/16 | 22:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 چرا عجله دارن عجیبه و اینکه چند سال تون هست چقدر هم رو میشناسید و.... نمیدونم والا چرا اینقدر عجله دارن سن پسره هم جوری نیس که بگم داره پیر میشه تااازه ۲۸ سالشهمن حتی باهاش دو کلمه حرفم نزدم امروز رفتم مامانشو دیدم پسرش رو هم فقط از دور قیافه شو دیدم همین من به خودم ایمان دارم...
mohammad_1369 عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2842 تو این زمونه همه چی براشون مهمه حتی خونه منم دوس ندارم بعد مدتی بگن ما تو رو از اون خونه ی داغون پدر ... اون دیگه بستگی به تربیت و شخصیت طرف مقابل داره که با اینجور حرفا بخواد کسی رو تحقیر کنه!ولی در کل آدم دوست نداره تصویر بدی از خودش و زندگیش به دیگران نشون بده. این کاملا منطقیه.
mahgol613 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1482 عزیزم بهشون بگو ما فعلا درگیر خونه خریدن و فروختن و جابجایی هستیم تا چهار ماهخونه ی خودمون آمادگیشو نداریم منزل دایی یا خاله یا پدر بزرگ اولین قراره خواستگاری رو بزارین و بگین تا چهار ماه آینده منزل جدیدمون تشریف بیارین
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 خب معلومه ک ۴ماه نمیتونن صبر کننشما قرار آشناییو بذار ولی بیرون از خونهاصلا شاید پسند هم نبودیدیا اگ ... یعنی من ۴ ماه باهاش حرف بزنم واسه آشنایی؟ من به خودم ایمان دارم...
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 خب عزیزم بهش بگو بیابیشتردونفره بریم بیرون باهم بیشتراشنابشیم یه کاری کن ک تااونوقت ک خونتونوعوض میک ... آره چون واقعا دلم نمیاد ردش کنم همه ی شرایطش اوکیه من به خودم ایمان دارم...
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 عزیزم بهشون بگو ما فعلا درگیر خونه خریدن و فروختن و جابجایی هستیم تا چهار ماهخونه ی خودمون آمادگی ... مامانم قبول نمیکنه میگه اگه هم بیان خونه خودمون باید میان من به خودم ایمان دارم...
کارالین عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 753 نمیدونم والا چرا اینقدر عجله دارن سن پسره هم جوری نیس که بگم داره پیر میشه تااازه ۲۸ سالشهمن حتی باه ... بجه ها خونه رو ول کنید چرا اینقدر عجله میکنن ادم بدبینی نیستمولی عجیبه برام این همه اصرار و عجله
کارالین عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 753 آخه دیدم طرف ب بهانه های مختلف عجله میکنه بعد توش در میاد مثلا قبلا ازدواج کرده جدا شدهیا مثلا پسره قبلا مشکلی چیزی داشته سریع خواستن فقط براش زن بگیرن
mahgol613 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1482 حالا قرار نیست که کل خونه رو برگردنمیتونید کمی وسایل شیک ،از کسی قرض کنید مثلا مبلمانی یا ظروف پذیرایی میان و میرن و مرتب تاکید کنید درگیر اسباب کشی هستین
کارالین عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 753 عزیزم نمیدونم چند سالته من خودم 37 سالمهازدواج امر مهم و بزرگترین تصمیم زندکی ی آدم هست اصلا عجله نگم و خوب تحقیق کنید
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 بجه ها خونه رو ول کنید چرا اینقدر عجله میکنن ادم بدبینی نیستمولی عجیبه برام این همه اصرار و عجله به نظرتون واسه چی اینقدر عجله دارن؟😕من زیاد اینجور چیزا رو نمیفهمم که مثلا شاید پسره ایراد داره یعنی؟ من به خودم ایمان دارم...
کارالین عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 753 4 ماه اصلا زیاد نیست که بخوای باش صحبت کنی بیشتر از اینا باید بشناسی ی وقت سریع جواب مثبت ندیدی و به خودت بیای ببینی عقد کردی
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 حالا قرار نیست که کل خونه رو برگردنمیتونید کمی وسایل شیک ،از کسی قرض کنید مثلا مبلمانی یا ظروف پذیرا ... وسیله ی خونمون مشکلی نداره ولی خیلی کوچیکه از اون طرفم با دایی و مامان بزرگم تو یه ساختمونیم من به خودم ایمان دارم...
کارالین عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 753 به نظرتون واسه چی اینقدر عجله دارن؟😕من زیاد اینجور چیزا رو نمیفهمم که مثلا شاید پسره ایراد داره یع ... شاید ما که نمیشناسیم خود دختر هم نمیشناسه هنوز با پسره حرف نزده
aypari مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 674 4 ماه اصلا زیاد نیست که بخوای باش صحبت کنی بیشتر از اینا باید بشناسی ی وقت سریع جواب مثبت ندیدی و به ... نه تا خودشو خانواده شو نشناسم جواب نمیدم هنوز زوده برام ازدواج من به خودم ایمان دارم...