2777
2789
عنوان

اگه خواستگار خوب داشته باشین بخاطر خونه ردش میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 61 پست
چرا عجله دارن عجیبه و اینکه چند سال تون هست چقدر هم رو می‌شناسید و....

نمیدونم والا چرا اینقدر عجله دارن سن پسره هم جوری نیس که بگم داره پیر میشه تااازه ۲۸ سالشه

من حتی باهاش دو کلمه حرفم نزدم امروز رفتم مامانشو دیدم پسرش رو هم فقط از دور قیافه شو دیدم همین

من به خودم ایمان دارم...

تو این زمونه همه چی براشون مهمه حتی خونه منم دوس ندارم بعد مدتی بگن ما تو رو از اون خونه ی داغون پدر ...

اون دیگه بستگی به تربیت و شخصیت طرف مقابل داره که با اینجور حرفا بخواد کسی رو تحقیر کنه!

ولی در کل آدم دوست نداره تصویر بدی از خودش و زندگیش به دیگران نشون بده. این کاملا منطقیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  بهشون بگو ما فعلا درگیر خونه خریدن و فروختن و جابجایی هستیم  تا چهار ماه

خونه ی  خودمون آمادگیشو نداریم  

منزل دایی یا خاله یا پدر بزرگ اولین قراره خواستگاری رو بزارین  و بگین تا چهار ماه آینده منزل جدیدمون تشریف بیارین

خب معلومه ک ۴ماه نمیتونن صبر کننشما قرار آشناییو بذار ولی بیرون از خونهاصلا شاید پسند هم نبودیدیا اگ ...

یعنی من ۴ ماه باهاش حرف بزنم واسه آشنایی؟

من به خودم ایمان دارم...

خب عزیزم بهش بگو بیابیشتردونفره بریم بیرون باهم بیشتراشنابشیم یه کاری کن ک تااونوقت ک خونتونوعوض میک ...

آره چون واقعا دلم نمیاد ردش کنم همه ی شرایطش اوکیه

من به خودم ایمان دارم...

عزیزم بهشون بگو ما فعلا درگیر خونه خریدن و فروختن و جابجایی هستیم تا چهار ماهخونه ی خودمون آمادگی ...

مامانم قبول نمیکنه میگه اگه هم بیان خونه خودمون باید میان

من به خودم ایمان دارم...

نمیدونم والا چرا اینقدر عجله دارن سن پسره هم جوری نیس که بگم داره پیر میشه تااازه ۲۸ سالشهمن حتی باه ...

بجه ها خونه رو ول کنید 

چرا اینقدر عجله میکنن 

ادم بدبینی نیستم

ولی عجیبه برام این همه اصرار و عجله 

بجه ها خونه رو ول کنید چرا اینقدر عجله میکنن ادم بدبینی نیستمولی عجیبه برام این همه اصرار و عجله

به نظرتون واسه چی اینقدر عجله دارن؟😕

من زیاد اینجور چیزا رو نمی‌فهمم 

که مثلا شاید پسره ایراد داره یعنی؟

من به خودم ایمان دارم...

حالا قرار نیست که کل خونه رو برگردنمیتونید کمی وسایل شیک ،از کسی قرض کنید مثلا مبلمانی یا ظروف پذیرا ...

وسیله ی خونمون مشکلی نداره ولی خیلی کوچیکه از اون طرفم با دایی و مامان بزرگم تو یه ساختمونیم

من به خودم ایمان دارم...

4 ماه اصلا زیاد نیست که بخوای باش صحبت کنی بیشتر از اینا باید بشناسی ی وقت سریع جواب مثبت ندیدی و به ...

نه تا خودشو خانواده شو نشناسم جواب نمیدم هنوز زوده برام ازدواج

من به خودم ایمان دارم...